>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przekręt w Fortunie.

Y 0

yzer19

Użytkownik
Poszukuję osób oszukanych przez Fortunę. Chodzi mi o graczy którzy na swoich kuponach dnia 13.07.2013 r. mieli mecz 1 ligi singapurskiej Young Lions- Warrior.

Y 0

yzer19

Użytkownik
Wspomniany mecz w ogóle się nie odbył. Powinien być weryfikowany z kursem 1,00. System Fortuny weryfikował spotkanie jako odbyte. Jeśli na niekorzyść gracza to sprawdzając np w punkcie fortuny otrzymywaliśmy odpowiedź błąd i kupon lądował koszu. Wystarczy? Ile osób w ogóle o tym nie wie że mecz się nie odbył?

Y 0

yzer19

Użytkownik
Mylisz się w takim przypadku nie można się mylić. To nie gra w kości na punkty. Ja złożyłem reklamacje pisemną i czekam na odpowiedź ale traktowany jestem jak intruz który chce dostać to co mu się należy
(czyli 2733zł). Problem leży gdzie indziej co z takimi osobami którzy usłyszeli np. kupon przegrany i go wyrzucili. Kto za to odpowiada?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie tylko fortuna ma pomyłki, zachowujesz się jakbyś grał u buka od wczoraj

ci co wyrzucili ich problem, należy samemu sobie sprawdzić wyniki a nie polegać na systemie firmy

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Chodzi o to , że wtedy w sobotę rozliczyli na kuponach że mecz zakończył się 0-2 , ja miałem na bramki over 2,5 to kupon do śmieci a dopiero teraz widzę w historii kuponów że policzone jest po kursie 1,00 nie wiem kiedy oni to zmienili .
Ja akurat nie mam straty finansowej bo oprócz tego meczu jeszcze na tym kuponie był jeszcze 1 bład tak że i tak kupon do kosza.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Ja miałem kiedyś w fortunie podobną sytuację postawiłem dw 2:0 na tenisa i w drugim secie meczu był krecz a na stronie fortuny widniał wpisany wynik na czerwono na moim kuponie 1:0 napisałem do supportu i wynik zielony się zrobił z kursem 1. Oni chyba tak mają w systemie rozliczania kuponów jak mecz niedokończony albo krecz w tenisie to wpisują wynik taki jaki jest a dopiero potem korygują po kursie 1.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
ja już kilka razy tak miałem, że podali zły wynik (zresztą prawie w każdym buku już tak miałem), dlatego sprawdzam wszystkie wyniki które mam przegrane na oficjalnych stronkach ????
w Fortunie zgłosiłem im, że mieli błąd i poprawili i nie było problemu, no chyba że wywaliłeś kupon to niestety &#39;po zawodach&#39; i nic z tym nie zrobisz (taki regulamin)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
A kto gra cos czego sam nie sprawdza? Chyba tylko lesne dziady tak robia ze wala tasmaki a potem nie majac internetu ida do punktu zeby im sprawdzic wygrana... nie zyjemy w sredniowieczu..

Do góry Bottom