Jeśli jest obawa o limit, to dzielę kasę do przegrania na części. A progresją nigdy się nie interesowałem i nie zamierzam ????
Ojj.. upraszczając ????
Wplacasz dajmy na to na takiego Bet365 200zł. Dostajesz 200zl bonusu i masz w sumie tam 400 zl.
1. Stawiasz sura o kursach 2,0 bet365 2,0 Pinnacle za 400zl. Wchodzi na bet365 , więc masz tam 800zl
2. Stawiasz sura o kursach 2,0 bet365 2,0 Pinnacle za 800zl. Wchodzi na bet365 , więc masz tam 1600zl
3. Stawiasz sura o kursach 2,0 bet365 2,0 Pinnacle za 1600zl. Wchodzi na bet365 , więc masz tam 3200zl
A teraz taki bet365 przestaje Cie lubic i limituje Cie do stawki 10zl / zaklad. Masz tam 3200 na koncie , takimi stawkami nie masz wielkich szans tego przegrac , nie mozesz tez wypłacić bo konto jest na Jarka Kaczyńskiego ????
Prześledzmy teraz Twoje stawki ( przegrane ) z podanego tu za przykład Pinnacla :
1. Kurs 2,0 , stawka 400zł
2. Kurs 2,0 , stawka 800zł
3. Kurs 2,0 , stawka 1600zł
Czy to nie jest klasyczna progresja ? Jedyna róznica jest taka , że Ty dostosowujesz swoją do kursów ( każdy sure-bet moze mieć inny kurs ). Oczywiście sytuacja ta odnosi się do tego jak konto na bet365 jest fikcyjne , bez mozliwosci weryfikacji.
Pagni,
A teraz wskaż mi różnicę pomiędzy tym co opisałem a tym jakbyś grał te 3 typy tylko na Pinnaclu. Roznica jest jedna - tworząc fikcyjne konto na bet365 przegrałeś o 200zł więcej. Te 200zł , które tam wpłaciłeś ????
Oczywiście gdy konto na za przykłąd tu podanym bet365 masz zweryfikowane sprawa wyglada inaczej bo obrót skończyłeś , wypłacasz 3200zł i bawisz się dalej.
Przeanalizuj to na spokojnie a odechce Ci się tworzenia kont na Jarka K ;]
Podsumowując... specjalnie pogrubiam bo to chyba najistotniejsze w tym wszystkim -
"Wyczyszczenie" konta na jakimś buku jest stosunkowo proste i w większosci przypadków się udaje lecz na pewno nie jest oczywiste , także zanim gdzieś wpłacisz miej pewność , że nie będziesz miał problemów z wypłatą z tego buka ????