>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Przegląd sportowy by September 8th

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Postanowiłem spróbować swoich sił na tym forum, stąd też ten temat. Nie jestem znawcą, ani też ekspertem. Chyba po prostu miłośnikiem sportu. Któż inny zarywałby nocki żeby obejrzeć AO? ???? To tyle.

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Handball
Pierwszy typ na MŚ w piłce ręcznej. Zdecydowałem się zagrać hc na Chorwatów. W pierwszym meczu a Australią zagrali bardzo dobrze w obronie, w szczególności w 1 połowie, gdzie stracili tylko 4 bramki. W drugiej było już trochę gorzej ale mogło to być spowodowane lekkim rozluźnieniem. Tymczasem Algieria, w meczu otwarcia, uległa Hiszpanom 14-27. Wydaje mi się, że ofensywnie grająca Chorwacja, a jednocześnie bardzo solidna w obronie, jest w stanie wykręcić ten hc. Stawki podaję w jednostkach, w przedziale 1-5j. Powodzenia.

Spotkanie: Chorwacja - Algieria
Typ: 1 (-9) @ 2.00 Marathonbet 2j​

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Australian Open
Z dzisiejszych spotkań AO wybrałem jedno spotkanie u mężczyzn i jedno u kobiet. GGL spotka się z Ramem. Amerykanin przeszedł kwalifikacje po wielkich męczarniach i wydaje mi się, że to szczyt jego możliwości. Hiszpan nie jest w wybitnej formie ale na Rajeva powinno wystarczyć. H2H 2-0 na korzyść GGL. Co do drugiego spotkania, młodsza Radwańska zagra przeciwko Hampton. Hampton wydaje się być w dobrej formie, ostatnio sprawiła nawet kłopoty Agnieszce. Jeśli obejdzie się bez nadmiernej liczby EU, agresywny styl Amerykanki powinien triumfować.

Spotkanie: GGL - Ram R.
Typ: 1 @ 1.444 Marathonbet 2j

Spotkanie: Hampton J. - Radwańska U.
Typ: 1 @ 1.55 Marathonbet 2j​

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Handball
Spotkanie już za kwadrans, więc szybciutko. Wybrałem mecz pomiędzy Serbią i Arabią Saudyjską. Serbowie po 2 wygranych na tych mistrzostwach będą kontynuować zwycięską passę. Ich gra jest dość skuteczna w ataku, w meczach przeciwko Korei i Białorusi strzelili kolejno 31 oraz 34 bramki. Myślę, że taką drużyną jak Arabia nie będą mieli problemów z pokryciem overka.

Spotkanie: Serbia - Arabia Saudyjska
Typ: Serbia over 31,5 @ 1.88 Marathonbet 2j​

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Dziś na sucho, bo mecze za chwilę.

Spotkanie: AZS Białystok - Khimki
Typ: Under 160,5 @ 1.64 Marathonbet 2j

Spotkanie: Muszyna - Bielsko-Biała
Typ: Under 175,5 @ 1.96 Marathonbet 2j​

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Australian Open
Sharapova idzie przez ten turniej jak czołg. Dwa &quot;rowerki&quot; to nie lada wyczyn. Jej dzisiejszą rywalką będzie Venus. Z całym szacunkiem do tej zawodniczki, ale nie jest w stanie zagrozić. Mam nadzieję, że Masza potwierdzi to na korcie.

Spotkanie: M. Sharapova - V. Williams
Typ: Sharapova 2-0 @ 1.46 Marathonbet 2j​

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
CEV
Gram już dziś, mecz dopiero w czwartek ale kursy na pewno spadną. Mianowicie Maliye Milli Piyango kontra Ceske Budejovice . Turcy w pierwszym spotkaniu wygrali na wyjeździe 3-1. Myślę, że u siebie tym bardziej nie będą mieli problemów potwierdzić swojej wyższości.

Spotkanie: Maliye Milli Piyango - Ceske Budejovice
Typ: 1 @ 1.40 2j​

Do góry Bottom