G 2 gonliss Użytkownik Wrzesień 14, 2010 #1 Witam, Wie ktoś może w jakim buku jest możliwość dodania przedpłaty? Wiem, że na pewno w bah, ale czy orientuje się, czy gdzieś indziej też można?
Witam, Wie ktoś może w jakim buku jest możliwość dodania przedpłaty? Wiem, że na pewno w bah, ale czy orientuje się, czy gdzieś indziej też można?
229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Wrzesień 28, 2010 #2 Witam, Wie ktoś może w jakim buku jest możliwość dodania przedpłaty? Wiem, że na pewno w bah, ale czy orientuje się, czy gdzieś indziej też można? Kliknij aby rozwinąć... LITOŚCI luknij wyżej jest takie cuś jak SZUKAJ ps w unibet
Witam, Wie ktoś może w jakim buku jest możliwość dodania przedpłaty? Wiem, że na pewno w bah, ale czy orientuje się, czy gdzieś indziej też można? Kliknij aby rozwinąć... LITOŚCI luknij wyżej jest takie cuś jak SZUKAJ ps w unibet
F 0 filipzs Użytkownik Listopad 3, 2010 #3 Witam. Mam takie pytanie: czy jakiś bukmacher oprócz BAH oferuje przepłatę, czyli wysłanie skanu dowodu wpłaty zanim ta zostanie zaksięgowana i wcześniejsze udostępnienie wpłaconych środków? Dodam że (poza BAH) była by to pierwsza wpłata.
Witam. Mam takie pytanie: czy jakiś bukmacher oprócz BAH oferuje przepłatę, czyli wysłanie skanu dowodu wpłaty zanim ta zostanie zaksięgowana i wcześniejsze udostępnienie wpłaconych środków? Dodam że (poza BAH) była by to pierwsza wpłata.
K 1,2K kukla Forum VIP Listopad 3, 2010 #4 Aż tak trudno użyć opcji Szukaj ? Nie spamuj na forum! Identyczny temat mogłeś znaleźć w tym samym miejscu, parę linijek niżej. Połączyłem tematy.
Aż tak trudno użyć opcji Szukaj ? Nie spamuj na forum! Identyczny temat mogłeś znaleźć w tym samym miejscu, parę linijek niżej. Połączyłem tematy.