>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przeciwko oczywistościom

muntar 506

muntar

Użytkownik
W ostatnich meczach pomiędzy tymi zespołami padły minimum 4 gole.
Graafschap - Achilles 29 ✅
Typ: under 3,5 @ 1,80
Stawka: 10j

muntar 506

muntar

Użytkownik
W ostatnich 5 meczach padła minimum bramka.
Nice - Bastia
Typ: under 0,5 @ 7,00 ⛔
W ostatnich meczach padła minimum bramka i dwie. Zdecydowałem zagrać under 1,5 jako że ludzie częściej idą w over.
Monaco - Evian TG ⛔
Typ: under 1,5 @ 9,00

muntar 506

muntar

Użytkownik
W ostatnich 4 na 5 meczy padły minimum 2 bramki.
Osasuna - Tenerife ⛔
Typ: under 1,5 @ 3,25
Sabadell - Girona ⛔
Typ: under 1,5 @ 3,25

A 226

adiqq

Użytkownik
Muntar, robiłem kiedyś podobne testy U/O
prawdopodobnie, wyniki będziesz mieć w okolicy 0
tyle - że ja robiłem dla domyślnych linii u/o - nie szukałem wyższych kursów (chociaż to może mieć znaczenie - tak myślę przez analogię do moich doświadczeń z 1X2)
Zaobserwowałem pewną zależność - w niektórych ligach wyniki są na + za trendem a w innych wręcz przeciwnie - grając przeciwko trendowi był + (stąd podejrzewam że wynik będzie w okolicy 0)
żeby znaleźć głębsze zależności (a one są!), to trzeba niestety przeanalizować mnóstwo meczy, wklepać mnóstwo danych...(sezon obserwacji danej ligi to może być mało!)
ja w pewnym momencie swój projekt zarzuciłem, bo były zyski, ale było to bardzo czasochłonne i przerzuciłem na bardziej zyskowne obszary

muntar 506

muntar

Użytkownik
Ogólnie zauważyłem pewną tendencję, że w godzinach do południa częściej padają wyniki underowe względem oczywistych rezultatów. A w godzinach popołudniowych jest zupełnie odwrotnie. Z wczorajszej postawionej serii wiele rezultatów na styku i nawet over 2,5 w stosunku under 1,5 by nie wchodził bo sporo wyników dwubramkowych. Więc jedynie zostaje zapisywać sobie typy oczywiste na kartce i obserwować przebieg meczu i obstawić na live. Jeżeli typem przeciwko oczywistemu jest under 0,5 a pada gol to na live można over 1,5 połapać po dobrym kursie bo często gole w okolicy 70-90 minuty a tam już kursy &gt; 2,0-4,0

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom