S 2,4K soltysiao Użytkownik Sierpień 24, 2013 #21 Jak ich tylu Polakow ogralo przez bledny system to musza to sobie jakos odbic heheh
12,8K ted Forum VIP Sierpień 26, 2013 #22 no widzę że nie tylko ja zostałem nie mile zaskoczony przy wypłacie 1k , 40zł zostaje u tych złodziei, przecież to nie jest normalne...............
no widzę że nie tylko ja zostałem nie mile zaskoczony przy wypłacie 1k , 40zł zostaje u tych złodziei, przecież to nie jest normalne...............
D 152 damian0012 Użytkownik Sierpień 26, 2013 #23 no to surebety u nich pograne...... istne zlodziejstwo
66 buk-wodzu Użytkownik Wrzesień 25, 2015 #24 Wygrałem kilka złotych w bet-at-home i wypłaciłem je do skrilla i chciałem je wypłacić. Gdy wypłacałem wyświetliła mi się informacja, że prawie połowę moich pieniędzy zabiera skrill z prowizji! Czy to normalne? :/
Wygrałem kilka złotych w bet-at-home i wypłaciłem je do skrilla i chciałem je wypłacić. Gdy wypłacałem wyświetliła mi się informacja, że prawie połowę moich pieniędzy zabiera skrill z prowizji! Czy to normalne? :/
5,4K zksstal Użytkownik Wrzesień 25, 2015 #25 Tak, to jest normalne - jeśli chcesz wwypłacać około 25zł. Skrill pobiera coś koło 12zł za wypłatę na konto, niezależnie od wypłacanej kwoty.
Tak, to jest normalne - jeśli chcesz wwypłacać około 25zł. Skrill pobiera coś koło 12zł za wypłatę na konto, niezależnie od wypłacanej kwoty.
K 4 kolo-olo Użytkownik Październik 2, 2015 #26 mnie ta prowizja nie przeszkadza jak sie wygrywa, po prostu wliczam w koszty uzyskania przychodu..
15 ewaelo88 Użytkownik Październik 31, 2017 #27 Ja mam konto w dolarach i niezaleznie czy chce wyplacic 10 czy 100 to mi nalicza 6.50 dolca to ok ?