>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Protest!!! Stop Skanom Dokumentów itp...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
zakladajac konto u buka zaznaczamy ,,akceptuje warunki,, a hazard to nie zabawa dla dzieci które boja sie poprosic rodzica o zalozenie konta lub z pod lady w garści z piątakiem popatrzec na paniom w StSie..
Gdyby wasze życzenie w postaci zniesienia weryfikacji dokumentów miało stać sie faktem to jestem pewien ze my Polacy zostalibysmy wykluczeni ze wszelakich promocji od depozytu..wtedy maniek ze staszkiem mogli by zakladac po 100 kont no tyle ze celu by w tym nie bylo

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Większość buków on-line obecnie wymaga niestety skanów dokumentów. Niestety takich czasów dożyliśmy:cry::cry: Nie widze w tym działaniu żadnej troski o bezpieczeństwo klienta i jego pieniędzy.. Za starych dobrych czasów było fajne bonusowe eldorado, teraz buki kradna pieniadze nawet &quot;legalnym&quot; klientom, a skany to tylko jeden z pretekstów.. I nie mam &lt; 18 lat, zreszta nawet gdyby to nie widze problemu w zwykłym paincie zretuszować dowodzik:jezora:
skan nie jest tylko po to żeby sprawdzić czy jest się pełnoletnim, dzięki niemu buk jest pewien ze masz jedno konto na siebie z którego możesz wypłacić, nie wykorzystujesz ich promocji, np.:jak by niebyło to bez problemu każdy by sobie pozakładał kilka kąt na wymyslone dane i wykorzystywał Free Bety, retuszując dowód, to tak jakbyś go podrobił za to grożą sankcje karne

marasking 63

marasking

Użytkownik
skan nie jest tylko po to żeby sprawdzić czy jest się pełnoletnim, dzięki niemu buk jest pewien ze masz jedno konto na siebie z którego możesz wypłacić, nie wykorzystujesz ich promocji, np.:jak by niebyło to bez problemu każdy by sobie pozakładał kilka kąt na wymyslone dane i wykorzystywał Free Bety, retuszując dowód, to tak jakbyś go podrobił za to grożą sankcje karne
Nie takie rzeczy się robiło. Co do sankcji karnych masz racje - jednak ciekawe kto by mnie ścigał gdzies na Arubie czy innej Antique ???? ). I jeszcze jedno - u buka to masz KONTO, a nie KĄTO.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Dla mnie skany mogą być , ale nie muszą.
Gdyby ich nie było to buki tylko mają z tego zysk , więcej dzieci tym więcej pieniędzy od nich , a wiadomo jak młodzi reagują na granie ????
Jeżeli już mają być te skany to powinny być jak np. na betclicku .. uploadujesz dowód oni zatwierdzają i żadnych rachunków i innych debilizmów nie wymyślają ... przynajmniej ja nie zauważyłem.
Bo na prawdę rachunek dla mnie to nie lada problem załatwić gdyż sam nie mieszkam , nie wspomnę już o fotach z dowodem w ręku i otwartą stroną buka , jak to chcą chyba w niektórych kasynach z sieci Rival...

Do góry Bottom