W 0 wiko109 Użytkownik Marzec 14, 2013 #21 No fajnie tylko po co się wypowiadasz jak już dostałem odpowiedź ?
D 20 devorious Użytkownik Marzec 16, 2013 #22 Co moja wina ,że źle wpisała ? Nigdy takiej sytuacji nie miałem ! Kliknij aby rozwinąć... tak twoja wina, pani przy kasie to zwykły człowiek ,który może się pomylić. U mnie nie raz się mylą jak wypisuje to wracam pokazuje ,że miałem inaczej zapisane i bez problemu drukuje drugi kupon
Co moja wina ,że źle wpisała ? Nigdy takiej sytuacji nie miałem ! Kliknij aby rozwinąć... tak twoja wina, pani przy kasie to zwykły człowiek ,który może się pomylić. U mnie nie raz się mylą jak wypisuje to wracam pokazuje ,że miałem inaczej zapisane i bez problemu drukuje drugi kupon
W 0 wiko109 Użytkownik Marzec 18, 2013 #23 No dobrze mój błąd jedynie jak ktoś wie to może mi ktoś powiedzieć jak usunąć ten post żeby nie było ale z tego co wiem to się nie da usuwać.
No dobrze mój błąd jedynie jak ktoś wie to może mi ktoś powiedzieć jak usunąć ten post żeby nie było ale z tego co wiem to się nie da usuwać.
7 speedwayfans Użytkownik Marzec 18, 2013 #24 No dobrze mój błąd jedynie jak ktoś wie to może mi ktoś powiedzieć jak usunąć ten post żeby nie było ale z tego co wiem to się nie da usuwać. Kliknij aby rozwinąć... poproś moderatora lub admina o zamknięcie lub usunięcie tematu ale raczyj chyba zamkną
No dobrze mój błąd jedynie jak ktoś wie to może mi ktoś powiedzieć jak usunąć ten post żeby nie było ale z tego co wiem to się nie da usuwać. Kliknij aby rozwinąć... poproś moderatora lub admina o zamknięcie lub usunięcie tematu ale raczyj chyba zamkną