>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PROSZĘ O POMOC !!!!!

Status
Zamknięty.
W 0

wiko109

Użytkownik
Witam ! Miał już ktoś kiedyś taką sytuację ? Byłem na fortunie i dawałem 2 kupony jeden za 5 złoty drugi dla jaj a nóż widelec za 2 złoty gdzie można wygrac dośc sporo. No i w tym za 5 złoty wszystko ok ale w tym drugim kuponie pani która wpisywała się pomyliła raczej na moją niekorzyśc dałem na mecz SV Mattersburg - Austria Wiedeń i na moim kuponie wyraźnie dałem 2 czyli na Wiedeń ,że wygra a na wydruku jak się w domu zorientowałem było 10 a wiadomo ,że Austria jest bezwzględnym faworytem i niewiem czy jak tam pójde to mi zrobi nowy wydruk czy mnie oleje czy co ? Miał ktoś taką sytuację proszę napiszcie mi tu jak powiedziec co zrobic i jak ona zareaguje ? Na ich wydruku przecież jest data i godzina tego a ja pójde przed wszystkimi meczami zanim się rozpoczną.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Kupon można anulować do iluś tam minut po jego zawarciu (przynajmniej w stsie tak było), dlatego zawsze trzeba go sprawdzać pod wydrukowaniu czy &quot;Pani&quot; się nie pomyliła. Teraz to już za późno, nic nie wskórasz.

bender7 91

bender7

Użytkownik
To Twoim obowiązkiem jest sprawdzić kupon przed opuszczeniem punktu!!! Każdy się może pomylić, pracowałem kiedyś w Totolotku i Betako więc wiem jak czytelne bywają karteczki z typami klientów...

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Kuponu już nie anulujesz, więc nie ma sensu panikować. To tylko piłka i może się równie dobrze okazać, że po końcowym gwizdku SV-Austria pozostanie Ci iść całować babkę po nogach za tą pomyłkę.
Ja wiele lat temu w podobny sposób wygrałem ładny hajs w stsie i po wszystkim kupiłem kobicie bukiet róż z czekoladkami ???? i nie żałuję bo jakby się nie pomyliła to bym przecież nic nie wygrał. Także z ewentualnymi pretensjami radzę Ci się wstrzymać do końca meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
To widzę, że bardzo krótko siedzisz w bukmacherce ;)
11.02.2006 |Premier League| Middlesbrough - Chelsea Londyn 3:0
Wtedy The Blues byli liderem, Boro w strefie spadkowej o ile pamiętam. Grałem mega taśmę za 2 zł, kilkanaście spotkań, więc nawet ich nie sprawdzałem przy kasie bo po co. Oczywiście tutaj dawałem na Chelsea. Zostały dwa mecze do końca gdy się zorientowałem, że babka się pomyliła i zamiast na Chelsea dała mi na kuponie Boro po 6,50... no i wtedy wielka rozpacz... bo przecież Boro nie ma szans z The Blues... Jakież więc było moje zdziwienie jak sprawdzam wynik a tu 3:0 ???? Ostatni mecz z taśmy również wszedł i tym sposobem zgarnąłem ponad 1,5k zł... nawet mam chyba jeszcze gdzieś ksero na pamiątkę.
Także nie panikuj póki mecz się nie skończy.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Gościu, Twoje żale są na poziomie dwunastolatka więc jakim cudem udało Ci się zawrzeć zakład u bukmachera, nie wiem. Chyba, że sobie wąsy domalowałeś. Żenada po prostu.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Kolego, a jak idziesz do spożywczaka i mówisz: &quot;Bułki poproszę&quot;, a Pani da Ci chleb bo się pomyli to co zrobisz? Dopiero w domu pomyślisz nad tym co dostałeś, czy może już w sklepie Ci się wyda coś dziwne.
Kupon przyjąłeś, wyszedłeś z punktu i nie poprosiłeś o anulowanie, więc się z nim zgadzasz i zero w tym winy pani z okienka.

speedwayfans 7

speedwayfans

Użytkownik
...i do tego ta mega wielka kwota. płacz o 2 zł choćby to było 2000zł a znając życie to jeszcze na pewno kilka meczy nie wejdzie ale jak juz ktoś wcześniej napisał to naprawdę wiek 12 latka żeby się ekstra rejestrować na forum bo 2 zł może przegrać, do tego jeszcze na pewno żale na tym śmiesznym facebooku:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +4
W 0

wiko109

Użytkownik
Po pierwsze nie mam 12 lat . Po drugie zapytałem o pomoc a nie po to żebyście mnie tu gnoili (bo przez internet można) ,a po trzecie jak masz tak się wypowiadać to lepiej buzia w kubeł. Teraz do NafaelRadal dziwny przykład podałeś bo sklep a bukmacherka to co innego. Dopiero to jest mój drugi raz w buku i nie mam doświadczenia więc wyrozumiałości ale najlepiej pohejtować z niewiedzy i niedoświadczenia człowieka no nie guernica ale na twój temat się nie wypowiem bo szkoda mi psuć klawiatury ;) a ta pani powinna lepiej się przyjrzeć bo tam nie ma żadnych skreśleń tylko na czysto wszystko.

W 0

wiko109

Użytkownik
PS: Jakbyście mi odpowiedzieli tak jak alvaros, Rangizz i O_Losie
którym dziękuje za tą wiedzę to było by ok ale nie bo po co ? Najlepiej co po niektórzy się nie odzywajcie bo zamiast pomóc napisze po raz kolejny to piszecie jakieś historie. Na koniec. Cytując słowa alvarosa do speedwaya ,,To widzę, że bardzo krótko siedzisz w bukmacherce&#39;&#39; jak nie wierzysz ,że może wejść.

speedwayfans 7

speedwayfans

Użytkownik
po 1 to w jakim celu się kłócisz jak dostałeś odpowiedź? tak jak w 2,3,4 sowim poście. Jak by ci starczyła ta odpowiedź to byś nie pisał że babka ma zainwestować w okulary.
po 2 najpierw piszesz ze to twój 2 raz i nie masz doświadczenia to skąd ty możesz wiedzieć kto i ile siedzi w zakładach i czy wierzy i czy nie wierzy;) sam się gubisz w tym co piszesz :cool: to są zakłady i sama wiara nie wystarczy do sukcesu

W 0

wiko109

Użytkownik
Dostałem odpowiedź ale nie rozumie jak widzisz ,że mi odpowiedziano to po co się tu wypowiadasz ? Po to żeby napisać ,że płacze o 2 zł ? Nie płacze tylko żal mi tego ,że się pomylono.

anzelmo 328,7K

anzelmo

Użytkownik
dzieciaku po 1 jesteś nieletni i za takie coś ludzie prace tracą w tego typu firmach. Po 2 jakbyŚ pracował i parę godzin- wbijał kupony iluś tam osoba- a były profek ma dużo klientów, to wierz mi ze mógłbyś sie pomylić bo to jest normalna ludzka sprawa. Pewnie ty tych kuponów sam nie puszczasz, bo jakby puszczał to bys sprawdził... nie chce mi sie wieżyc żebyś nie zerknął ile masz do wyjęcia. Pewnie pościł ci to jakiś ziomek bądź dziadek i jest plącz. Wiedzy na temat tez za bardzo nie masz ,bo nie takie cuda sie zdarzały żeby lider przegrywał, poczytaj pooglądaj trochę a potem zabierz sie za grania- za 3 lata najlepiej.Przy okienku pewnie jeszcze wiszą info o sprawdzaniu kuponu po odejsciu i poprawieniu do 10 minut

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom