>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Prosta Gra by Zibi

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Wszyscy grają AK O to ja tez zaczynam takie rzeczy dodawać na moim blogu Prosta Gra.
AKO #1 Croatia - Belarus 27-21
Tip: 1 (1X2) 1.07 Today18:00
France - FYR Macedonia 30-23
Tip: 1 (1X2) 1.11 Today20:45
Dundee Utd - Celtic
Tip: 2 (1X2) 1.29
Tomorr.04:00
Cornet A. - Bouchard E.
Tip: Over (O/U 17.5 Games) 1.25
AKO: 1,99 stawka 100 PLN
EW: 199 PLN

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Po krótkiej przerwie kiedy pracowałem nad pewnym projektem wracamy do typowania.
Dzisiaj dwa zakłady z hokeja Norweskiego.
Manglerund Star ( 8 ) – Lorenskog IK ( 3 ) 2-5
Manglerun 1X @3,20 ( bet365 ) stawka 4/10
Lillehammer ( 9 ) – Valerenga ( 4 ) 1-1
Valerenga
@1,85 ( bet365 ) stawka 8/10

Analizy do tych spotkań znajdziesz na mojej darmowej grupie na FB Bukmacherskie Typy i Analizy oraz na blogu Prosta Gra.

GL

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Mohum Bagan ( 1 ) – East Bengal ( 3 ) Mohum @2.10

Mohun to etatowy od kilku sezonów zdobywca pierwszej lokaty w lidze Indyjskiej. W poprzednim sezonie zakończyli rozgrywki z bilansem 11-6-3 i 33 strzelonymi golami. Teraz w dwóch spotkaniach komplet punktów i 7-3 w bramkach. W składzie pierwsze skrzypce w linii pomocy... Czytaj pełną analizę na mojej darmowej grupie na FB&quot;Bukmacherskie Typy i Analizy&quot;
Zapraszam.

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Crystal Pallace ( 8 ) – Tottenham ( 4 )
Tottenham @2.15 ( bet365 ) stawka 7/10
Crystal Pallace od pięciu ligowych meczy bez wygranej w tym trzy porażki, ale w sumie to nie powinno dziwić, bo w moich oczach trochę za dużo zachwytów wokół tej drużyny, której bliżej do walki o utrzymanie niż górnej polówki Premier League. Od 19 grudnia zeszłego roku Orły nie ...
Więcej na mojej darmowej grupie Bukmacherskie Typy i Analizy na FB

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Sunderland ( 19 ) – Bournemouth ( 15 )
Sunderland (ah+0) @2,05 (bet365) stawka 7/10
Z czego słynie Sunderland w ostatnich sezonach ligowych? Ano z tego, ze najczęściej broni się przed spadkiem i jak na razie udawało im się zawsze wychodzić z opałów. W grudniu przegrali wszystkie ligowe spotkania, ale szczerze mówiąc to nie mieli szans na wygranie z tymi rywalami. Na początku roku bezcenne punkty z Aston Villa na własnym boisku i potem...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Middlesbrough ( 1 ) – Nottingham ( 12 )
Middlesbrough @1,67 (bet365) stawka 9/10
Gospodarze ostatnio musieli przełknąć gorzką pigułkę, przegrywając wyjazdowe spotkanie z Bristol City, tym bardzie bolało, ze bramka padła w doliczonym czasie gry. Nic wiec dziwnego ...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Cardiff City ( 9 ) – Rotheram Utd ( 21 )
Cardiff @1,91 (bet365) stawka 9/10
Cardiff po porażce w wyjazdowym meczu z Hull w kolejnej potyczce wygrał również na wyjeździe z Wolverhampton, a co najważniejsze pokazał dobra grę, co bardzo ucieszyło kibiców, którzy ponownie zaczęli wierzyć w powrót do elity, tym bardziej, ze w końcu kilku nowych zawodników przybyło do klubu. W czwartek podpisano...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Fulham ( 19 ) – Hull ( 2 )
Hull @1,95 (bet365) stawka 7/10

Aż smutno mi się kiedy widzę drużynę Fulham w tym miejscu tabeli, a jeszcze bardziej kiedy widzę jak oni ostatnio grają i co się dzieje w klubie borykającym się z wielkimi problemami wewnętrznymi. Jedna wygrana w 10 spotkaniach we wszystkich rozgrywkach ligowych ...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Carlisle ( 10 ) – York City ( 24 )
Carlisle @1,70 ( bet365 ) stawka 9/10

Gospodarze ciągle z wielkimi ambicjami na udział w playoff. Działacze robią co mogą, zęby wzmocnić drużynę. W tygodniu wypożyczyli na miesiąc z QPR pomocnika Brandon Comley’a, który ma zastąpić Łukasz Joyce, który zaczyna trzy meczowe zawieszenie. W lidze dwa ostatnie mecze i zaledwie jeden punkt, co z jednej strony...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Northampton ( 2 ) – Morecambe ( 13 )
Northampton @1,80 (bet365) stawka 9/10
Gospodarze ciągle w walce o bezpośredni awans do League One. Mają już dziewięć oczek przewagi nad strefą playoff co pozwala im na lekki luz i brak presji związanej z kolejnym meczem. W zespole nie dzieje się nic złego pod względem zdrowotnym, a właściwie wszystko idzie ku lepszemu.

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Burton ( 1 ) – Shrewsbury ( 21 )
Burton @1,65 ( bet365 ) stawka 9/10

Siedem wygranych w ośmiu ostatnich meczach ligowych jest najlepszą reklama dla lidera ligi, a dodając do tego brak ważnych nieobecności i powrót do składu napastnika Stuart Beavon i środkowego obrońcy Shane Cansdell-Sherriff po prostu nie wyobrażam...

zibi.k 94

zibi.k

Użytkownik
Walsall ( 2 ) – Blackpool ( 19 )
Walsall @1,62 (bet365) stawka 9/10

Gospodarze zaledwie jedna porażka w ostatnich 10 meczach we wszystkich rozgrywkach, co pokazuje jaka siła dysponuje ten klub. Ostatnio zagrałem na nich w wyjazdowym meczu z Bury i przynieśli mi zastrzyk gotówki, wiec nie widzę powodu, zęby w meczu ze słabszym w mojej ocenie przeciwnikiem i na własnym boisku miało być inaczej.

Do góry Bottom