L 0 lolus Użytkownik Marzec 26, 2006 #1 przegrałęm w ten weekend 500zł ???? ma ktoś moze jakieś "zbędne " bony chociaż wartosci 5zł ???? ludzie pomózciemi bo mam cholerne długi ???? licze na was.. ????
przegrałęm w ten weekend 500zł ???? ma ktoś moze jakieś "zbędne " bony chociaż wartosci 5zł ???? ludzie pomózciemi bo mam cholerne długi ???? licze na was.. ????
B 0 barteko Użytkownik Marzec 26, 2006 #2 Hehe no to jak pożyczysz jekszcze 5zł to będziesz miał jeszcze większe długi ????
L 0 lolus Użytkownik Marzec 26, 2006 #3 Hehe no to jak pożyczysz jekszcze 5zł to będziesz miał jeszcze większe długi Very Happy Kliknij aby rozwinąć... wiem ze to śmieszne ale prawdziwe... oddalbym jak sie odegram..
Hehe no to jak pożyczysz jekszcze 5zł to będziesz miał jeszcze większe długi Very Happy Kliknij aby rozwinąć... wiem ze to śmieszne ale prawdziwe... oddalbym jak sie odegram..
0 blazejow666 Forum VIP Marzec 26, 2006 #4 Chyba się uzależniłeś! Musisz iść do lekaża jak prosisz o 5 zł a odgrywać się to najgorsza rzecz jaka może być!
Chyba się uzależniłeś! Musisz iść do lekaża jak prosisz o 5 zł a odgrywać się to najgorsza rzecz jaka może być!
29K al_capone Gangster Marzec 26, 2006 #5 Tu nie znajdziesz pomocy. Chcesz chajs, idź do pracy... Nie podtrawisz grać, nie graj, bo bukmacherka sprowadzi Cię na dno.
Tu nie znajdziesz pomocy. Chcesz chajs, idź do pracy... Nie podtrawisz grać, nie graj, bo bukmacherka sprowadzi Cię na dno.