91 fcbialas Forum VIP Luty 5, 2007 #21 no 2:1, fakt w każdym razie jakoś to tak mi wyszło Kliknij aby rozwinąć... buehehehe
91 fcbialas Forum VIP Luty 5, 2007 #23 no co ty Kliknij aby rozwinąć... Widzisz kolego ja bym na twoim miejscy sie schował pod stół i strzelił buraka ,a ty sie jeszcze odzzywasz .Niezłe to było przesnił ci sie wynik 2-0 a było 2-1. haha znów beke złapałem z ciebie.
no co ty Kliknij aby rozwinąć... Widzisz kolego ja bym na twoim miejscy sie schował pod stół i strzelił buraka ,a ty sie jeszcze odzzywasz .Niezłe to było przesnił ci sie wynik 2-0 a było 2-1. haha znów beke złapałem z ciebie.
5 zaszkins Użytkownik Luty 5, 2007 #24 mistrzostwa były pół rokju temu a nie ucze się wyników na pamięć ale w każdym razem trafiłem, że będzie 2:1
mistrzostwa były pół rokju temu a nie ucze się wyników na pamięć ale w każdym razem trafiłem, że będzie 2:1
91,5K grzesio Forum VIP Luty 5, 2007 #25 mistrzostwa były pół rokju temu a nie ucze się wyników na pamięć ale w każdym razem trafiłem, że będzie 2:1 Kliknij aby rozwinąć... Przy okazji pisząc na forum 2:0 :roll: :]
mistrzostwa były pół rokju temu a nie ucze się wyników na pamięć ale w każdym razem trafiłem, że będzie 2:1 Kliknij aby rozwinąć... Przy okazji pisząc na forum 2:0 :roll: :]
45 cineck Użytkownik Grudzień 8, 2007 #28 Dzisiaj śniło mi sie ze którys Polak albo Stoch albo Małysz bedzie dzisiaj na 6 pozycji. Ciekawe czy sie sprawdzi ????
Dzisiaj śniło mi sie ze którys Polak albo Stoch albo Małysz bedzie dzisiaj na 6 pozycji. Ciekawe czy sie sprawdzi ????
189 midel Użytkownik Grudzień 8, 2007 #30 Dzisiaj śniło mi sie ze którys Polak albo Stoch albo Małysz bedzie dzisiaj na 6 pozycji. Ciekawe czy sie sprawdzi ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba skok za wcześnie się obudziłeś
Dzisiaj śniło mi sie ze którys Polak albo Stoch albo Małysz bedzie dzisiaj na 6 pozycji. Ciekawe czy sie sprawdzi ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba skok za wcześnie się obudziłeś
0 damianmularczyk Użytkownik Grudzień 8, 2007 #31 chyba skok za wcześnie się obudziłeś Kliknij aby rozwinąć... hahahaha dobre :spokodfhgfh: