>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prorok - Mesjasz !!

W 2

wislak

Forum VIP
Na jutro podobno przysnilo mu sie niemcy i lyon. Zobaczymy jak te jego sny ????
to juz chyba zmysla.
zeby zdobyc jakies uznanie czy cos ;p bolyon to raczej pewniak a niemcy dla niektorych, ktorzy nie ogladali meczy polakow tez - uwazaja ze polska wzdłuz i wszerz to siermiegi ????

ale z tym Porto to respect :wowsdf:

i3ruce 0

i3ruce

Użytkownik
a mi sie przysnilo ze Francja wygra Brazylia 1:0 i to 3 razy w nocy przed meczem. niestety puscilem dzien przed kupon Bra awans za gruba kase. zagralem potem kupon 1:0 na Fra za 20zl. kurs chyba 9

a wam kiedys cos sie przysnilo ,a potem sie zrealizowalo?

jk 0

jk

Użytkownik
no panowie ja wam powiem .. ze niesamowite to jest ;O ale pewnie juz sie nie powtorzy;]

picia 13

picia

Użytkownik
Na jutro podobno przysnilo mu sie niemcy i lyon. Zobaczymy jak te jego sny ????
to juz chyba zmysla.
zeby zdobyc jakies uznanie czy cos ;p bolyon to raczej pewniak a niemcy dla niektorych, ktorzy nie ogladali meczy polakow tez - uwazaja ze polska wzdłuz i wszerz to siermiegi ????

ale z tym Porto to respect :wowsdf:
Ale on podał:
remis Lyonu, oraz typ na Polskę ;)

A jeżeli wygrał wczoraj 5 tys. to za 1 tys. może stawiać :p, ale czy wygrał się nie dowiemy ;)

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Jak były mistrzoswa śiwata w Niemczech to mi się przyśniło, że będzie 2:0 dla Holandii z Swybrzeżem kości Słoniowej i było. I jeszcze to, że Nietsrelooy strzeli w tym meczu gola.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak były mistrzoswa śiwata w Niemczech to mi się przyśniło, że będzie 2:0 dla Holandii z Swybrzeżem kości Słoniowej i było. I jeszcze to, że Nietsrelooy strzeli w tym meczu gola.
Było 2:1 dla Holandii a nie 2:0 , gole : RVP , Nisterlooy , Kone.

A mnie prezd MŚ śniło się że będzie 4:0 dla Polski w meczu z Ekwadorem.

Do góry Bottom