0 krzepas Użytkownik Maj 16, 2007 #21 WItajcie, mam pytanko czy ta moja grupa C była jeszcze jakoś zaktualizowana czy nie? Bo coś tam sie nie zgadza z pkt ????
WItajcie, mam pytanko czy ta moja grupa C była jeszcze jakoś zaktualizowana czy nie? Bo coś tam sie nie zgadza z pkt ????
84 michau Forum VIP Maj 16, 2007 #22 Byla aktualizowana, ale bez tych ostatnich spotkan. Pisz do bialasa bo juz zamknal temat i ja nie moge zmienic.
Byla aktualizowana, ale bez tych ostatnich spotkan. Pisz do bialasa bo juz zamknal temat i ja nie moge zmienic.
84 michau Forum VIP Maj 20, 2007 #24 Co jest z ta druga grupa finalowa? Z tego co widze to tylko jeden mecz rozegrali.... ???? :?:
91 fcbialas Forum VIP Maj 21, 2007 #26 No niestety moi rywale nie kwapili się zbytnio do gry :| Kliknij aby rozwinąć... Jesli masz screny zapodaj na pw i beda walkowery ,tyczy sie to oczywiscie wszystkich. ;-)
No niestety moi rywale nie kwapili się zbytnio do gry :| Kliknij aby rozwinąć... Jesli masz screny zapodaj na pw i beda walkowery ,tyczy sie to oczywiscie wszystkich. ;-)
0 michalksg Użytkownik Maj 21, 2007 #27 Kiedy będą pary następnej rundy.I obyśmy dalej grali do wygranych 3 frejmów bo widać że więcej sie nie będzie chciało
Kiedy będą pary następnej rundy.I obyśmy dalej grali do wygranych 3 frejmów bo widać że więcej sie nie będzie chciało