też bardzo często stawiam takie zakłady i mam nadzieję (choć w regulaminie jest to niejasne), że będzie to możliwe. Rzuty rożne, kartki rozumiem, że to totalna loteria ale under/over na gole drużyny powinny być dostepnę. Czekamy na odpowiedź siły wyższej.Ja proponuję aby dołączyć możliwość typowania over/under na drużynę. Te zakłady przynajmniej przeze mnie są bardzo często wykorzystywane i moim zdaniem można by było z nich korzystać. W regulaminie nie ma mowy o ich używaniu ale też i o nieużywaniu więc nie wiem czy można dlatego taka sugestia ode mnie
kolejność zapisówna jakiej podstawie dany uzytkownik jest przypisywany do danej ligi? pzdr
Zostało to dodane i można typować over/under na drużynę.Ja proponuję aby dołączyć możliwość typowania over/under na drużynę. Te zakłady przynajmniej przeze mnie są bardzo często wykorzystywane i moim zdaniem można by było z nich korzystać. W regulaminie nie ma mowy o ich używaniu ale też i o nieużywaniu więc nie wiem czy można dlatego taka sugestia ode mnie
Obecnie na podstawie kolejności zapisów. Dochodzą mnie słuchy, że powinno być na podstawie losowania. Rozważam tą opcję.na jakiej podstawie dany uzytkownik jest przypisywany do danej ligi? pzdr
Można też zrobić przydział ze względu na długość stazu na forum (data rejestracji), ale to by było trochę roboty.Obecnie na podstawie kolejności zapisów. Dochodzą mnie słuchy, że powinno być na podstawie losowania. Rozważam tą opcję.
Myślę że to byłoby w miarę sprawiedliwe i ciekawe. Podpisuje się pod taką propozycją.Mianowicie moja propozycja jest taka, poczekać aż zgłosi się regulaminowa liczba uczestników. Dać dwa tygodnie każdemu na oddanie np 5 kuponów w tygodniu. Po dwóch tygodniach mamy wszystko jak na tacy kto w Ekstraklasie a kto niżej, oczywiście kryteria wg bilansu bądź najwyżej trafionego AKO. Co wy na to ?
Ta propozycja wydaje mi się całkiem sprawiedliwaMoznaby utworzyc x lig rownorzednych tylko w 1 sezonie. Po zakonczeniu sezonu pierwsze x msc w grupach w kolejnym sezonie tworzylyby ekstraklase nastepne x miejsc 1 lige itd. Liczba lig i ilosc awansujacych do poszczegolnych klas rozgrywkowych po 1 sezonie oczywiscie uzalezniona od liczby uczestnikow
a moze zrobic by eliminacje, jedno czy dwudniowe? Czy nagrody będą zalezec od tego w ktorej lidze sie wystepuje, jesli tak to eliminacje bylby sluszna opcjaZostało to dodane i można typować over/under na drużynę.
Obecnie na podstawie kolejności zapisów. Dochodzą mnie słuchy, że powinno być na podstawie losowania. Rozważam tą opcję.