P 0 profi Użytkownik Kwiecień 9, 2008 #22 Kliknij aby rozwinąć... zapomniales wkleic Kliknij aby rozwinąć... Może nie załadował ci sie jeszcze, bo jest wklejony
Kliknij aby rozwinąć... zapomniales wkleic Kliknij aby rozwinąć... Może nie załadował ci sie jeszcze, bo jest wklejony
0 matex Użytkownik Kwiecień 9, 2008 #23 nie wiem czy zauwqazyliscie ze snajper juz wybrał avatar i to zasugerowany w dodatku przeze mnie :]
322 snajper Forum VIP Kwiecień 9, 2008 #24 nie wiem czy zauwqazyliscie ze snajper juz wybrał avatar i to zasugerowany w dodatku przeze mnie :] Kliknij aby rozwinąć... Bo mi sie spodobal ???? ale ja jeszcze wroce na szczyt ????
nie wiem czy zauwqazyliscie ze snajper juz wybrał avatar i to zasugerowany w dodatku przeze mnie :] Kliknij aby rozwinąć... Bo mi sie spodobal ???? ale ja jeszcze wroce na szczyt ????
2 malkolm Użytkownik Kwiecień 10, 2008 #26 Nie zaglądałem do tematu ???? Hehe wybór dobry, fajny avek ???? A co do twojego pomysłu Ted to się na pewno nie skuszę ???? A w sumie napisałeś ze dużo o tym piszę a to było tylko jedno zdanie
Nie zaglądałem do tematu ???? Hehe wybór dobry, fajny avek ???? A co do twojego pomysłu Ted to się na pewno nie skuszę ???? A w sumie napisałeś ze dużo o tym piszę a to było tylko jedno zdanie