K 18 klakson Użytkownik Kwiecień 18, 2008 #1 Witam. Moze mi ktos powiedziec ktorzy bukmacherzy zajmuja sie partnerstwem ?? chodzi mi o wszystkie firmy. ( chodzi o takie lepsze )
Witam. Moze mi ktos powiedziec ktorzy bukmacherzy zajmuja sie partnerstwem ?? chodzi mi o wszystkie firmy. ( chodzi o takie lepsze )
L 0 lies85 Użytkownik Kwiecień 24, 2008 #3 Z tego co mi wiadomo to większość. Z tych lepszych to na pewno Bet-at-home, Expekt, Sportingbet, itd. itp.
Z tego co mi wiadomo to większość. Z tych lepszych to na pewno Bet-at-home, Expekt, Sportingbet, itd. itp.
2,8K vader Forum VIP Kwiecień 25, 2008 #4 Witam. Moze mi ktos powiedziec ktorzy bukmacherzy zajmuja sie partnerstwem ?? chodzi mi o wszystkie firmy. ( chodzi o takie lepsze ) Kliknij aby rozwinąć... Rzadko która firma nie ma programu partnerskiego. Wchodzisz na stronę buka i szukasz informacji. Więc wymienianie tutaj firm to trochę bez sensu... Pozdr. Vader
Witam. Moze mi ktos powiedziec ktorzy bukmacherzy zajmuja sie partnerstwem ?? chodzi mi o wszystkie firmy. ( chodzi o takie lepsze ) Kliknij aby rozwinąć... Rzadko która firma nie ma programu partnerskiego. Wchodzisz na stronę buka i szukasz informacji. Więc wymienianie tutaj firm to trochę bez sensu... Pozdr. Vader