>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promotor Poszukiwany!

C 0

casano90

Użytkownik
Witam!

Jako przedstawieciel, mimo że nieoficjalny poszukuje dla pewnego zawodnika 18-latka piłkarza, człowieka, który ma znajomości, przynajmniej w świecie interentu. Chodzi o rozpromowanie go w internecie, i dlatego poszukuje osoby, która pomogłaby mu w tym. Pomyślałem że założe ten temat tutaj, gdyż znajduje się tutaj sporo osób którzy zainteresowani są sportem. To dla mnie i dla niego bardzo ważne.

Zainteresowane osoby, proszę o kontakt email: [email protected]

Pozdrawiam

unclevictor 0

unclevictor

Użytkownik
zwykly grajek ze szkolki pilkarskiej jakich milliony w tym kraju czy warto sie nim zainteresowac... ? bo takie pisanie rozpromowac to o dupe roztrzasc, chlopak musi cos potrafic, mam znajomosci w usa i tutaj

von 0

von

Użytkownik
zwykly grajek ze szkolki pilkarskiej jakich milliony w tym kraju czy warto sie nim zainteresowac... ? bo takie pisanie rozpromowac to o dupe roztrzasc, chlopak musi cos potrafic, mam znajomosci w usa i tutaj
Bardzo bym prosił o skontaktowanie się ze mną na gg, który został wysłany na PW. Chodzi o osobę która była w Szkole Mistrzostwa Sportowego w Łodzi, jedyna taka szkoła w Polsce. Chłopak radził sobie tam bardzo dobrze, wygrywając z zawodnikami którzy trenują tam od trzeciego roku życia i zapewniając sobie pewne miejsce w podstawowej 11stce. Niestety miał daleko do domu, mieszkał na Podkarpaciu i wrócił, był za młody, niedawno skończył 14 lat. Więcej informacji chcę Ci przekazać na gg :spokodfhgfh:

C 0

casano90

Użytkownik
Hmm, takie komentarze są zbędne, gdyż nie wiesz jak ten człowiek gra i co potrafi. Zainteresowanym osobom mogę przesłac dokument jego kariery. Mogę tylko powiedzieć, że obecnie łączony jest z Wisłą Kraków. Tutaj nie chodzi o to, że na siłe poszukuje dla niego, cce się poprostu dowiedzieć, czy istnieją ludzie z takimi kontaktami itp. To wszystko!

pacek09 0

pacek09

Użytkownik
Bardzo bym prosił o skontaktowanie się ze mną na gg, który został wysłany na PW. Chodzi o osobę która była w Szkole Mistrzostwa Sportowego w Łodzi, jedyna taka szkoła w Polsce. Chłopak radził sobie tam bardzo dobrze, wygrywając z zawodnikami którzy trenują tam od trzeciego roku życia i zapewniając sobie pewne miejsce w podstawowej 11stce. Niestety miał daleko do domu, mieszkał na Podkarpaciu i wrócił, był za młody, niedawno skończył 14 lat. Więcej informacji chcę Ci przekazać na gg :spokodfhgfh:
Von, tych szkół jest więcej... nie tylko w Łodzi, więc proponuję poszukać, bo może trafić się blisko niego. A sam dobrze wiesz jak dobrze SMS trenuje młodych piłkarzy ????
EDIT: no tak, zapomniałem o najważniejszym :] trzeba jeszcze znalezc szkole z sekcja pilki noznej ????

von 0

von

Użytkownik
Tak, dokładnie pacek, SMS o sekcji piłki nożnej z tego co mi wiadomo jest tylko jeden. On myśli już o liceum mimo że jest w I kl. gimnazjum. Póki co gra w miejscowym klubie Czarnych Jasło, po zakończeniu gimnazjum myśli zapisać się do Liceum Sportowego w Krakowie, i chce się tym zająć już. Naprawdę duży zapał, bez piłki nie przeżyje ani jednego dnia, jego marzeniem jest właśnie zostać piłkarze, Uncle - proszę odezwij się na gadu, bo to ważne

C 0

casano90

Użytkownik
Ja mogę tylko powiedzieć, że mój zawodnik uczestniczył przez rok w Szkole Mistrzostwa Sportowego w łodzi. Mogę z czystą świadomością powiedzieć, że szkółka ta bardzo pogorszyła się, niż to było pare lat temu, dlatego SMS łódz, nie jest już jedyną atrakcyjną szkółką w Polsce. Po dobrych występach w seniorach, juniorach itp, został sprzedany do 3 ligowca, seniorów jak i juniorów. Obecnie, on jak i jego manager kierują się w kierunku Krakowa, które jest zainteresowane nim. Mogę dodać, że zaproszony był przez wyżej wymienioną Wisłę, i Jagiellonie na treningi, aby oswoić się z seniorską piłką.
Naprawdę duży zapał, bez piłki nie przeżyje ani jednego dnia
To są ważne cechy piłkarza, które bardzo się liczą.
Dlatego nie tylko poszukuje odpowiednich osób, jeżeli chodzi o promocje, ale również takie osoby, które znają ludzi, badz firmy zajmujacą się tym przedsięwzięciem.

von 0

von

Użytkownik
Tak, częściowo się zgadzam. SMS to tylko jedna z b.dobrych szkół w Polsce. Po powrocie troszkę się załamał, było mu żal, myślał już o tym żeby skończyć z piłką na stałe. Jest młody i otwarty na propozycje, najlepiej jakby ocenił go ktoś &#39;obiektywny&#39;, bo ja nie chce opowiadać o nim rzeczy które nie miały miejsca.

C 0

casano90

Użytkownik
Tak, częściowo się zgadzam. SMS to tylko jedna z b.dobrych szkół w Polsce. Po powrocie troszkę się załamał, było mu żal, myślał już o tym żeby skończyć z piłką na stałe. Jest młody i otwarty na propozycje, najlepiej jakby ocenił go ktoś &#39;obiektywny&#39;, bo ja nie chce opowiadać o nim rzeczy które nie miały miejsca.
Psychika u piłkarza również jest bardzo wazną cechą. Jeżeli kocha, ja i niemógłby przezyć bez niej ani jednego dnia, nie powinny mu przychodzić na myśl takie myśli, to świadczy tylko o psychice tego młodego człowieka, która z wiekiem będzie się kształtować.

Ale wracając do tematu, jeżeli będzie odpowiednia osoba, prosiłbym o wypowiedzenie się, bądz skontaktowanie się ze mną.

unclevictor 0

unclevictor

Użytkownik
wiesz co, najlepiej polecalbym abys skontaktowal sie z WSP wodzislaw (cefpol) jest tam bardzo dobry niegdys trener teraz manager o nazwisku PONTUS, z jego ramienia wyszlo wielu dobrych a przede wszystkim mlodych! pilkarzy ktorzy graja teraz za granica, w hiszpani miedzy innymi kamil glik, szymon matuszek, i krzysiek krol ktorzy graja teraz w REALU MADRYT oczywiscie nie pierwszza druzyna ale trenowac z najlepszymi to o czyms swiadczy... niedoczytalem do konca, ze chcecie go wypromowac w internecie, z tym nie potrafie nic zrobic, ale chyba najpierw nalezalo by go zobaczyc... jesli chlopak ma 14 lat to niech zacznie grac normalnie w swoich kategoriach wiekowych do conajmniej 17 roku zycia regionalna ,okregowa , slaska? niech narazie sobie nie mysli chlopak 14 letni ze teraz potrafi grac wybija sie ponad rowiesnikow, i bedzie tak zawzse, potrzebny odpowiedni rozwoj, uwierz mi ze znalem wielu ktorzy w wieku 14-15 lat trenowali z 3 - 4 letnio starszymi od niego ...a teraz kopie wegiel bo stanal w miejscu niechprzejdzie swoje katagorie, niech zapisze sie do szkolki pana Pontusa, naprawde polecam.
Mysle ze to zdanie podzieli ze mna wiele osob ktorzy mieli z pilka cos wspolnego.

C 0

casano90

Użytkownik
Wie Pan chodzi ogolnie o promocje, jednak jakos sobie poradzimy. Ja juz zawodnika swojego opisałem mniej wiecej co i jak. A o wodzisławiu nie moge zbytnio się wypowiadać gdyż nie znam tej szkółki od powszewki.

von 0

von

Użytkownik
OK, ta szkółka zaczyna nabory od jakiego wieku ? Może jakiś kontakt ze szkołą albo oficjalna ich strona (nie mogę znaleźć)

von 0

von

Użytkownik
OK, spróbuje coś z nimi pogadać, mogę Cię informować jak się sprawy mają, ale to rok, dwa. Dzięki za pomoc :wink:

Do góry Bottom