Proszę bardzo:Dajcie jakies ciekawe zakłady na POLSKA LIGE !!! np : ILE GOLI PADNIE W OSTATNIEJ KOLEJCE I JAKAS LINIA TAM 19,5
Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej nawitam wpisalem ten kod i znalazlo sie u mnie 40 zł teraz nawet wplacac nie trzeba ? ???? pozdrawiam
a to jest najlepsze ze mozesz ja postawic juz w kasynie ???? , i to jest bukmacher porzadny, odrazu daja kase zeby klient nie tracil czasu tak samo powinno byc na betclicu ????Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej na
Wpłata---> Kod promocyjny---> CHAMPLIVE
raczej zlecic wyplate bo napewno jej nie zatwierdza , nie ma co kombinowac dzisiaj trzeba postawic na LM, a tak wogole jak bym chcial wpalcic cos jeszcze swojego to jak to bedzie odejmowane,jak bede chcial postawic kupon.?a powiem wam co jest jeszcze lepsze, mozna od razu kaske wyplacic
zadnej wplaty, po prostu dostajesz 40zl i wyplacasz :]
Jak to jest w koncu? Zwrot dostaniemy tylko w przypadku przegranego zakladu live na final LM? Jezeli trafie zaklad live na final LM, a wtopie inne zdarzenie to ze zwrotu nici?Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Dla przykladu: robisz ako z 3 meczow
mecz a wygrywa
mecz b (barca-manu) wygrywa
mecz c nie wchodzi
wtedy zwrotu nie otrzymamy!
jaki błąd?heh, pewnie już sie zorientowali i naprawili błąd;]
Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranejNo ok, mógłby ktoś wytłumaczyć jak chłopu na rowie? ;D
Dostałem 40pln w ramach 'champlive', swoje środki tam też mam (więcej jak ta kwota).
Teraz tak: Zagram na live za te 40 i gdy przegram to co się dzieje i jak wygram to co się dzieje?
Dzięki ????
Głupoty gadasz, widać, że nigdy nie brałeś udziału w promocja Tobet.Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Dla przykladu: robisz ako z 3 meczow
mecz a wygrywa
mecz b (barca-manu) wygrywa
mecz c nie wchodzi
wtedy zwrotu nie otrzymamy!
Teraz też błysnąłeś inteligencją. Mieli chwilową usterkę i w ciągu kilku minut cofali te 40zł, więc jakbyś wypłacił to i tak byś nie otrzymał przelewu, a mając puste konto miałbyś -40zł na koncie i znowu płacz. Ogarnij się chłopcze.a powiem wam co jest jeszcze lepsze, mozna od razu kaske wyplacic
zadnej wplaty, po prostu dostajesz 40zl i wyplacasz :]
Dzięki gwiazda;Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranej