>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Promocje w Tobet

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Dla przykladu: robisz ako z 3 meczow
mecz a wygrywa
mecz b (barca-manu) wygrywa
mecz c nie wchodzi
wtedy zwrotu nie otrzymamy!

B 12

bookman

Użytkownik
witam wpisalem ten kod i znalazlo sie u mnie 40 zł teraz nawet wplacac nie trzeba ? ???? pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +3
dudusss 138

dudusss

Użytkownik
witam wpisalem ten kod i znalazlo sie u mnie 40 zł teraz nawet wplacac nie trzeba ? ???? pozdrawiam
Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej na ✅

Wpłata---&gt; Kod promocyjny---&gt;
CHAMPLIVE

B 12

bookman

Użytkownik
Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej na ✅

Wpłata---&gt; Kod promocyjny---&gt;
CHAMPLIVE
a to jest najlepsze ze mozesz ja postawic juz w kasynie ???? , i to jest bukmacher porzadny, odrazu daja kase zeby klient nie tracil czasu tak samo powinno byc na betclicu ????

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
a powiem wam co jest jeszcze lepsze, mozna od razu kaske wyplacic
zadnej wplaty, po prostu dostajesz 40zl i wyplacasz :]

B 12

bookman

Użytkownik
raczej zlecic wyplate bo napewno jej nie zatwierdza , nie ma co kombinowac dzisiaj trzeba postawic na LM, a tak wogole jak bym chcial wpalcic cos jeszcze swojego to jak to bedzie odejmowane,jak bede chcial postawic kupon.?

T 13

txc

Użytkownik
Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
mecz a wygrywa
mecz c nie wchodzi
Jak to jest w koncu? Zwrot dostaniemy tylko w przypadku przegranego zakladu live na final LM? Jezeli trafie zaklad live na final LM, a wtopie inne zdarzenie to ze zwrotu nici?

jezier 79

jezier

Użytkownik
a ja nie miałem nic kasy na koncie, wpisałem ten kod tam gdzie trzeba a potem zrobilem wpłate...nadal moge skorzystac z tej promocji?

ashmedai 9

ashmedai

Użytkownik
No ok, mógłby ktoś wytłumaczyć jak chłopu na rowie? ;D
Dostałem 40pln w ramach &#39;champlive&#39;, swoje środki tam też mam (więcej jak ta kwota).
Teraz tak: Zagram na live za te 40 i gdy przegram to co się dzieje i jak wygram to co się dzieje?
Dzięki ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
No ok, mógłby ktoś wytłumaczyć jak chłopu na rowie? ;D
Dostałem 40pln w ramach &#39;champlive&#39;, swoje środki tam też mam (więcej jak ta kwota).
Teraz tak: Zagram na live za te 40 i gdy przegram to co się dzieje i jak wygram to co się dzieje?
Dzięki ????
Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranej

A 11

asdfghjk

Użytkownik
mecz a wygrywa
mecz c nie wchodzi
Głupoty gadasz, widać, że nigdy nie brałeś udziału w promocja Tobet.
Jeżeli wejdzie zakład LM, a nie wejdą pozostałe spotkania, ile by ich nie było 2, 4, czy 10 to i tak dostaniesz zwrot.
Zawsze tak było i jest teraz. A skoro masz problem z czytaniem ze zrozumieniem i lecisz od razu na live chat to lepiej w ogóle się interesuj rzeczami których nie rozumiesz. Live chat cię nabrał, bo pewnie nie zna dokładnie regulaminu tej promocji, to jeszcze nieraz cię nabierze, a później będziesz płakał, że miałeś złe informacje i zwrotu nie dostaniesz.
Teraz też błysnąłeś inteligencją. Mieli chwilową usterkę i w ciągu kilku minut cofali te 40zł, więc jakbyś wypłacił to i tak byś nie otrzymał przelewu, a mając puste konto miałbyś -40zł na koncie i znowu płacz. Ogarnij się chłopcze.

ashmedai 9

ashmedai

Użytkownik
Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranej
Dzięki gwiazda;
To nie rozumiem, po co dodali te 40 ? Przed chwilą ta kwota zostałą zabrana.
Risk free bet (cancelled)
Okey, dodali, zabrali no problemo. Nie moje więc luz. Tylko teraz pytanie? Nadal ta promocja jest czy jej nie ma?

Do góry Bottom