Nie, przed jakąkolwiek wypłatą musisz dokonać pełnego obrotu otrzymanego bonusa, czyli w Twoim wypadku kwota 150 PLN ????Czy w momencie kiedy wpłaciłem 50zł i dostałem 25zł bonusu, podczas obracania kwotą 25zł przegrałem ją za zakładzie pojedynczym reszta kwoty jest już możliwa do wypłacenia?
Ponieważ kwotę bonusu musisz obrócić 6-krotnie, czyli 6x25zł daje obrót na kwotę 150 złotych.Dlaczego az 150zł? Skoro mój bonus wynosił 25zł?
No właśnie...Witam
Mam pewny mały problem z promocją w tobet zakład bez ryzyka na LE sprawa jest tego typy ze aby wziąć udział w promocji trzeba było w opcjach wpłata wkleić kod promocyjny następnie postawić zakład itd ble ble ble ???? Ja natomiast jako osoba która nie zawsze doczytuje regulamin;/ nie wpisałem tego kodu i zagrałem zakład we wtorek i wygrałem ???? ale jako osoba pazerna stwierdziłem że skoda żeby taka promo przeszła mi koło nosa więc w środę zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem i niestety przegrałem, i co za tym idzie nie dostałem zwrotu stawki który według mnie mi się należy ???? Czy dobrze kombinuje i zwrot mi się należy?? Proszę o pomoc Pozdro
???? a może coś więcej napiszesz??No właśnie...
Źle kombinujesz
Ten zwrot dotyczył pierwszego zakładu.Czytaj regulamin.Witam
Mam pewny mały problem z promocją w tobet zakład bez ryzyka na LE sprawa jest tego typy ze aby wziąć udział w promocji trzeba było w opcjach wpłata wkleić kod promocyjny następnie postawić zakład itd ble ble ble ???? Ja natomiast jako osoba która nie zawsze doczytuje regulamin;/ nie wpisałem tego kodu i zagrałem zakład we wtorek i wygrałem ???? ale jako osoba pazerna stwierdziłem że skoda żeby taka promo przeszła mi koło nosa więc w środę zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem i niestety przegrałem, i co za tym idzie nie dostałem zwrotu stawki który według mnie mi się należy ???? Czy dobrze kombinuje i zwrot mi się należy?? Proszę o pomoc Pozdro
Z tym zwrotem w 5 min to różnie bywa...Dzisiaj w 5 min następnym razemA potem wielkie lamenty, że nie dopisują, jakoś ja i wielu innych użytkowników otrzymaliśmy zwrot po ok. 5min, a niektórzy lamentują, że kilka dni czekają, no tak jak jeden pacanz drugim pacanem, "są zachłanni" to czego oczekiwać od firmy.. i wielkie lamenty, że weryfikacja... dziwicie się? Tak sobie rzuce grochem o sciane, bo pacanow to jedyne, czego nam nie brakuje.
nikt nie lamentuje tylko zadałem proste pytanie chociaż Ciebie trochę przerosło skoro musisz odrazu mnie obrażać jakimiś pacanami.A potem wielkie lamenty
Zgadzam się tyle że pierwszego zakładu po zaakcentowaniu regulaminu i wpisaniu kodu promocji moim zdaniem:razz:. Jaki jest support w tobet da się dogadać?? czy to "groch o ścianę":razz:Ten zwrot dotyczył pierwszego zakładu.Czytaj regulamin.
???? a może coś więcej napiszesz??
Konkretnie na temat i bez zbędnej żółci Dzięki ????Źle ci się wydaję. Zwrot dotyczy pierwszego zdarzenia, które zagrałeś w ramach promocji. Wpisanie kodu działa także wstecz. Jeśli wygrałeś swój pierwszy zagrany zakład na promocyjne zdarzenie/a, to zwrot już ci się nie należy.