>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet: Darmowe 1EUR, bonus 300% normy lub 50% do 40EUR!

Status
Zamknięty.
autoagresywny 0

autoagresywny

Użytkownik
Czy w momencie kiedy wpłaciłem 50zł i dostałem 25zł bonusu, podczas obracania kwotą 25zł przegrałem ją za zakładzie pojedynczym reszta kwoty jest już możliwa do wypłacenia?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Czy w momencie kiedy wpłaciłem 50zł i dostałem 25zł bonusu, podczas obracania kwotą 25zł przegrałem ją za zakładzie pojedynczym reszta kwoty jest już możliwa do wypłacenia?
Nie, przed jakąkolwiek wypłatą musisz dokonać pełnego obrotu otrzymanego bonusa, czyli w Twoim wypadku kwota 150 PLN ????

M 0

mafia66

Użytkownik
Witam
Mam pewny mały problem z promocją w tobet zakład bez ryzyka na LE sprawa jest tego typy ze aby wziąć udział w promocji trzeba było w opcjach wpłata wkleić kod promocyjny następnie postawić zakład itd ble ble ble ???? Ja natomiast jako osoba która nie zawsze doczytuje regulamin;/ nie wpisałem tego kodu i zagrałem zakład we wtorek i wygrałem ???? ale jako osoba pazerna stwierdziłem że skoda żeby taka promo przeszła mi koło nosa więc w środę zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem i niestety przegrałem, i co za tym idzie nie dostałem zwrotu stawki który według mnie mi się należy ???? Czy dobrze kombinuje i zwrot mi się należy?? Proszę o pomoc Pozdro

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Witam
Mam pewny mały problem z promocją w tobet zakład bez ryzyka na LE sprawa jest tego typy ze aby wziąć udział w promocji trzeba było w opcjach wpłata wkleić kod promocyjny następnie postawić zakład itd ble ble ble ???? Ja natomiast jako osoba która nie zawsze doczytuje regulamin;/ nie wpisałem tego kodu i zagrałem zakład we wtorek i wygrałem ???? ale jako osoba pazerna stwierdziłem że skoda żeby taka promo przeszła mi koło nosa więc w środę zrobiłem wszystko zgodnie z regulaminem i niestety przegrałem, i co za tym idzie nie dostałem zwrotu stawki który według mnie mi się należy ???? Czy dobrze kombinuje i zwrot mi się należy?? Proszę o pomoc Pozdro
No właśnie...
Źle kombinujesz

M 33

mariobross111

Użytkownik
Witam
Ten zwrot dotyczył pierwszego zakładu.Czytaj regulamin.
Mógło być tak ,że przegrał byś pierwszy zakład i dopiero później wpisałbyś kod wtedy zwrot mógłbyś spróbować wykombinować.....;)

kondor 28

kondor

Użytkownik
A potem wielkie lamenty, że nie dopisują, jakoś ja i wielu innych użytkowników otrzymaliśmy zwrot po ok. 5min, a niektórzy lamentują, że kilka dni czekają, no tak jak jeden pacanz drugim pacanem, &quot;są zachłanni&quot; to czego oczekiwać od firmy.. i wielkie lamenty, że weryfikacja... dziwicie się? Tak sobie rzuce grochem o sciane, bo pacanow to jedyne, czego nam nie brakuje.

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 33

mariobross111

Użytkownik
A potem wielkie lamenty, że nie dopisują, jakoś ja i wielu innych użytkowników otrzymaliśmy zwrot po ok. 5min, a niektórzy lamentują, że kilka dni czekają, no tak jak jeden pacanz drugim pacanem, &quot;są zachłanni&quot; to czego oczekiwać od firmy.. i wielkie lamenty, że weryfikacja... dziwicie się? Tak sobie rzuce grochem o sciane, bo pacanow to jedyne, czego nam nie brakuje.
Z tym zwrotem w 5 min to różnie bywa...Dzisiaj w 5 min następnym razem
mija 24 h i pustka...Trzeba się prosić !
Przyjdzie ,,kryska na Matyska&quot;.
Ale fakt ,niektórzy naprawdę przeginają !

M 0

mafia66

Użytkownik
A potem wielkie lamenty
nikt nie lamentuje tylko zadałem proste pytanie chociaż Ciebie trochę przerosło skoro musisz odrazu mnie obrażać jakimiś pacanami.

Ten zwrot dotyczył pierwszego zakładu.Czytaj regulamin.
Zgadzam się tyle że pierwszego zakładu po zaakcentowaniu regulaminu i wpisaniu kodu promocji moim zdaniem:razz:. Jaki jest support w tobet da się dogadać?? czy to &quot;groch o ścianę&quot;:razz:

S 12

sick

Użytkownik
???? a może coś więcej napiszesz??

To ja Ci napiszę coś więcej.
Freebet dotyczy PIERWSZEGO zagranego zakładu z danej promocji. Moment wpisania kodu jest nieważny.
Otrzymujesz zwrot w przypadku jak PIERWSZY zagrany zakład spełniający warunki promocji jest przegrany. Da się to ogarnąć czy nadal uważasz że dobrze kombinujesz ? (narzekaj później że inne buki nie dają promocji dla Polaków)

A 861

amigo007

Użytkownik
Źle ci się wydaję. Zwrot dotyczy pierwszego zdarzenia, które zagrałeś w ramach promocji. Wpisanie kodu działa także wstecz. Jeśli wygrałeś swój pierwszy zagrany zakład na promocyjne zdarzenie/a, to zwrot już ci się nie należy.

M 0

mafia66

Użytkownik
Źle ci się wydaję. Zwrot dotyczy pierwszego zdarzenia, które zagrałeś w ramach promocji. Wpisanie kodu działa także wstecz. Jeśli wygrałeś swój pierwszy zagrany zakład na promocyjne zdarzenie/a, to zwrot już ci się nie należy.
Konkretnie na temat i bez zbędnej żółci Dzięki ????

Dostałem zwrot stawki więc jednak dobrze kombinowałem ????

cpt-obvious 7

cpt-obvious

Użytkownik
A ja mam takie pytanie - Wpłacam 100zł, dostaje 50zł, mam więc 150złi teraz są święta nie ma co grać, więc gram sobie na razie single i dajmy na to jutro jest ostatni porządni dzień przed świętami, chce więc go wykorzystać i chce obstawić kilkanaście gier za 150zł. Mogę? Czy to 50zł to tylko do trebli mogę wykorzystać? Bo treble to w nowym roku pewno dopiero da się grać.

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Patrząc na regulamin, dostajesz od razu bonus i możesz grać co chcesz za całą sumę. Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 0

lukout013

Użytkownik
Pomocy....Dostałem bonus 5 zł...postawiłem kupon z jednym zdazeniem z kursem 2,0...wygrałem 10 zł
Potem kolejny na jeden mecz z kursem 2,0 za 10 zł bonusowe które miałem i w sumie na koncie pojawiło się 20 zł po wygranej
Postanowiłem wysłać kolejny kupon na pojedynczy mecz z kursem 1,5 za te 20zł i wygrałem 30zł
W tym momencie mam 30 zł na koncie.... czy teraz zeby spełnić warunki moge zagrać 6 kuponów po trzy zdarzenia po łącznym kursie 1,8 i kazdy minimum 1,1 ( tak jak jest w regulaminie) i jezeli wygram wszystkie 6 kuponów i nagle bede miał na koncie jakies 60 zł to czy bede je mógł wtedy wypłacić ... czy zostały w ten sposób spełnione warunki?
Prosze o pomoc
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom