>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja?

R 0

rafioso

Użytkownik
Czy w BAW nadal jest promocja w podwajaniu kwoty przy minimalnej wpłącie 65 zł? jak z niej skorzystac?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak jest. Minimum musisz wpłacić 65, a dostaniesz drugi 65zł. Należy wpłącić na konto w BAW 65zł (jako pierwsza wpłata), a automatycznie dostaniesz bonus. Jeżeli chcesz wypłacić musisz obrócić 1 razy depozyt i 3 razy bonus, czyli w twoim wypadku musisz obrócić 260zł. Reszte informacji znajdziesz na forum

R 0

rafioso

Użytkownik
Dzięki bardzo za info Marcinie ????
Jeszcze takie pytanie bo ktoś tu napisał że aby skorzystać z tej promocji to trzeba zalogować się w BAW z odpowiedniego linku? czy to prawda?

R 0

rafioso

Użytkownik
Jak to jest z tym bonusem? czy on jest od razu naliczany po dokonaniu przelewu czy najpierw trzeba obrócić tym co się wpłaciło?

N 0

n00b

Użytkownik
Rejestrujesz sie przez tego linka &lt;klik&gt; wplacasz minimum 65 zl i masz bonusa ... a czy odrazu daja to nie wiem jak wszedlem na konto to mialem odrazu 140zl(wplacalem 70zl..) Ale wydaje mi sie ze odrazu ????

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
max mozesz miec 140zl bonusu. a bonus daja od razu( przynajmniej tak bylo w moim przypadku)

R 0

rafioso

Użytkownik
Niestety ja bonusu narazie nie otrzymałem :? i pewnie nie otrzymam już? wpłąciłem 70 pln i tyle mam nadal na koncie. A z którego linka się rejestrowałem to nie wiem, myślałem że z dobrego.

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
jesli jest to dobry link to po wejsciu wyskakuje wielki baner informujacy o bonusie.jesli nie ma to chyba nie bedzie bonusu.

R 0

rafioso

Użytkownik
Już wszystko ok. Po napisaniu do supportu bonus został mi przyznany. Wg mnie nie sparwieldiwym było by gdyby odpowiedni link decydował o bonusie :&gt; Jednak jest już wszystko ok 8)
Dla osób mających podobne wątpliwości, z jakiego linku byście się nie zarejestrowali to bonus dostaniecie, jednak aby uniknąc nerwowych sytuacji :wink: wybierajcie link gdzie jest informacja o promocji!
Pozdrawiam!

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Tak jest. Minimum musisz wpłacić 65, a dostaniesz drugi 65zł. Należy wpłącić na konto w &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; 65zł (jako pierwsza wpłata), a automatycznie dostaniesz bonus. Jeżeli chcesz wypłacić musisz obrócić 1 razy depozyt i 3 razy bonus, czyli w twoim wypadku musisz obrócić 260zł. Reszte informacji znajdziesz na forum
Po jakim kursie musi byc obrot zeby byl wliczony do obrotu ?

F 0

finalcell

Użytkownik
a to tylko przy pierwszej wpłacie bo ja sie zagapiłem i wpłaciłem za pierwszym razem 40 a potem 70 i nie otrzymałem od nich?

devasto 0

devasto

Użytkownik
A czy jest taka mozliwosc ze np. wplace te 70pln, dostane 140 bonus =210pln. Na drugi dzien wyplacam kase wczesniej wplacona (70) i gram za premie (140) na bardzo niskie kursy tyle razy zeby obrocic te 140pln 3x i raz 70. Co o tym myslicie? Prosze o szybka odpowiedz! 8)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie ma takiej możlwości ;-) Bonus wynosiłby w takim przypadku 70 zł i wypłacić go możesz dopiero po obróceniu go. Poza tym w BaW min. wypłata to 120 PLN .

devasto 0

devasto

Użytkownik
Ahaa, rozumiem, wplacam np. 120pln, dostaje drugie tyle (czyli w sumie mam 240). A czy w takim razie jak powiedzmy postawie 120pln i przewale je to moge wyplacic z konta reszte? Czy musialbym ja z raz obrocic?? Bo przeciez nigdzie nie ma opisane ktora &quot;stodwudziestka&quot; to ta bonusowa &quot; ???? )

J 0

jack-d

Użytkownik
Sorki ale widze ze ktos tu nie kuma, mozesz wplacic ile chcesz ale zrozum ze najwyzszy bonus jaki mozesz dostac do 70zl. Tzn wplacasz 70zl dostajesz drugie tyle. A nie ze wplacisz np 1000 to tez drugi tysiac dostaniesz hehe tak sie nie da ????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
jezeli zlecisz wypalte zanim zagrasz stracasz bous. Zanim wyplacisz musiszobrocic 3 razy wiec niema szans na przewalenie wplacasz obracasz i dopiero wtedy wyplacasz....:] pozdrawiam

Do góry Bottom