sykus69
Użytkownik
ok czyli rozumiem ze wpierw gram bonusem tak? a moje fundusze są nie naruszone tak? a jeśli przegram bonus to wówczas musze swoim depozytem obracać przed wypłatą?
Firma idzie w zaparte twierdzi że wypłaciła mi całą kwotę, a prawda jest taka że te 418,68 które otrzymałem to jest nawet mniej niż stawka za jaką został zawarty zakład.Nie wiem czy ta firma jest poważna. Wszedł mi kupon z wygraną 702 zł jednak do konta dopisano jedynie 418,68 zł. Po kontakcie z supportem dostałem odpowiedź że na podstawie transakcji konta nie stwierdzono żadnych rozbieżności.
Nie wiem czy grać dalej bo wyślę kupon za 500 wygram 1000 a oni mi dadzą 250.
Nic takiego nie miało miejsca. Poza tym jeżeli ustalają limit mniejszy niż zamierzasz zagrać to trzeba ręcznie zmienić kwotę.a może zlimitowali kupon i przyjęli mniej niż chciałeś? Nie zorientowałeś się w saldzie konta?
Pieniądze wróciły na konto. Zwracam honor.
Muszisz napisać do suporttu, albo sam przeliczyć ARCHAIZM ????Witajcie, mam pytanie do Was... czy komukolwiek udało się obrócic tym bonusem i wyjść chociaż na zero? Na plus to już nie wspomnę...
Średnio się znam na bonusach i niepotrzebnie w to wdepnąłem... przecież szansza zrobienia z 400zł(tyle jakoś wyszlo) 3100zł grając duble po kursie min. 2.10 jest niewykonalna raczej.
Chociaż,żeby single się dało.
I ostatnie pytanie: gdzie jest taki licznik gdzie można sprawdzić postęp obrotu bonusem ? (każdy szanujący się buk na poziomie na takie coś w ustawieniach a tutaj tego nie widzę).
Niestety TAK, single oraz kupony Live NIE wliczają się do obrotu bonusem.Do wyrobu bonusu dalej single się nie liczą ?