>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Winmasters: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
W 84

winmasters

Użytkownik
W jaki sposób mogę się dowiedzieć jaki już obrót zrobiłem tego waszego bonusu?

W chwili obecnej na stronie nie mamy zakładki, gdzie można sprawdzić postęp w obrocie bonusem.
Można jedynie w historii zakładów zliczyć spełniające wymogi zakłady.

Zawsze możesz zapytać support, a oni najszybciej jak to możliwe sprawdzą i podadzą dokładną kwotę brakującą do pełnego obrotu bonusem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia FC Sunderland - FC Everton po najwyższych kursach na winmasters!

FC Sunderland - FC Everton

12/09/2016 21:00​

Oczywiście dziś poniedziałek.....zatem zapraszamy również na darmowe spiny. Dziś na grę Pimped ;)

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia PSG - Arsenal Londyn po najwyższych kursach oraz z marżą 0% na winmasters!

W środę o 20:45 Legia Warszawa podejmie Borussię Dortmund w pierwszej kolejce fazy grupowej Ligi Mistrzów. Czy po 20 latach przerwy mistrzowie Polski poradzą sobie z mocnym wicemistrzem Niemiec? Przed 4 laty Borussia dotarła do finału, jak spisze się przy Łazienkowskiej?
Obstawiaj Ligę Mistrzów 2016/2017 po najwyższych kursach na winmasters!​

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% Osmanlispor FK - Steaua Bukareszt po najwyższych kursach na winmasters!

Osmanlispor FK - Steaua Bukareszt

15/09/2016 21:05​

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% CD Alaves - Deportivo La Coruna po najwyższych kursach na winmasters!

CD Alaves - Deportivo La Coruna

19/09/2016 20:45​

Dziś również Fajniedziałek z Free spinami sprawdź ofertę na stronie.

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% FC Barcelona - Atletico Madryt po najwyższych kursach na winmasters!

FC Barcelona - Atletico Madryt

21/09/2016 22:00​

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% Real Betis Balompie - FC Malaga po najwyższych kursach na winmasters

Real Betis Balompie - FC Malaga

23/09/2016 20:45​

Fajne piątki, z darmowymi spinami już dziś znajdziecie na naszej stronie !!!

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% Arsenal Londyn - Chelsea Londyn po najwyższych kursach na winmasters!

Arsenal Londyn - Chelsea Londyn

24/09/2016 18:30​

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% FC Burnley - FC Watford po najwyższych kursach na winmasters!

FC Burnley - Watford FC

26/09/2016 21:00​

Sprawdź również Fajniedziałki z free spinami!!! :grin::grin::grin:

W 84

winmasters

Użytkownik
We wtorkowy wieczór Legia Warszawa po raz drugi zaprezentuje się w Lidze Mistrzów grając na wyjeździe ze Sportingiem Lizbona. Czy po druzgocącej porażce z Borussią 0:6 przy Łazienkowskiej mistrzowie Polski mają jeszcze jakiekolwiek szanse na awans z grupy? Obstawiaj Ligę Mistrzów 2016/2017 po najwyższych kursach na winmasters!

Sporting CP - Legia Warszawa

27/09/2016 20:45​

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% Atletico Madryt - Bayern Monachiumt po najwyższych kursach na winmasters!

Atletico Madryt - Bayern Monachium

28/09/2016 20:45

W 84

winmasters

Użytkownik
Mecz dnia z marżą 0% Steaua Bukareszt - FC Villarreal po najwyższych kursach na winmasters!

Steaua Bukareszt - FC Villarreal

29/09/2016 19:00​

W 84

winmasters

Użytkownik
Piątkowe Noce od teraz na winmasters z 5 spinami ZA DARMO!​

Mecz dnia z marżą 0% FC Everton - Crystal Palace po najwyższych kursach na winmasters!

FC Everton - Crystal Palace

30/09/2016 21:00​

W 84

winmasters

Użytkownik
Darmowe spiny czas rozdać!!! Pamiętajcie 18:00 bądźcie razem z nami na winmasters​

Mecz dnia z marżą 0% VfB Stuttgart - Greuther Furth po najwyższych kursach na winmasters!

VfB Stuttgart - Greuther Furth

03/10/2016 20:15​

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Witam, chciałbym opisac sytuacje związaną z winmasters. Skorzystałem tydzien temu z darmowych spinów. Pieniądze postanowiłem obracac na zakładach sportowych i tak udało mi się przez tydzien wygrac 287,01 pln. Pieniądze nadal znajdowały się w saldzie bonusowym więc postanowiłem napisac do supportu, aby dowiedziec się czy pozostało mi coś do obrotu, ewentualnie czy muszę dokonac depozytu ? W odpowiedzi dowiedziałem się że skorzystałem już z free spinów 3 krotnie a nie dokonałem depozytu więc moje środki zostają skasowane. Szkoda bo nie miałem świadomości jakie są dokładne warunki tego bonusu, a w menu użytkownika nigdzie nie mogłem znalezc informacji na ten temat...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom