mam jeszcze pztanie, czy jesli zalozzlem konto i wyskoczyl komunikat ze kod pl25 nie dziala u mnie to moge wyiac udzial w konkursie. chcial bym rowniez zalozyc konto w camone i to samo pztanie cyz moge na niemieckie daneTak, możesz wziąć udział, jednak ewentualną nagrodę rzeczową otrzymasz w formie darmowego zakładu tj wygrasz xbox360 to otrzymasz freebet 500$.
Tak na stronę WH wszedłem z linku na 1 stronie tematu. Tylko tam nie było odnośnika bezpośrednio do rejestracji, tylko na stronę główną. Rejestrowałem się parę chwil po wejściu, także jeśli mnie zapamiętało, to ok.Tak, spełniasz warunki. Mam nadzieje, że zarejestrowałeś się z promocyjnego linku.
W tym temacie.Ogloszenie zwyciezcow bedzie w tym temacie, czy bedzie wysylane na maila do kazdego?
Na e-maile ze zgłoszeniem czekam do końca dzisiejszego dnia tj. piątek, 1.11.2013.A czy e-mail może być przysłany po północy?
Konkurs był do 31.10Ja przed chwilą wysłałem e-mail. Raczej nie trzeba było loginu, bo Marcin nas identyfikuje przez rejestrację z jego linku. Ja w treści wpisałem tylko datę założenia konta williamhill, login williamhill, i nagrodę życzenie. Marcin otrzymałeś mój e-mail wysłany o 19:04? Bo jeśli nie, to ewentualnie 2-gi raz wyślę.