>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu!

artur5236 2

artur5236

Użytkownik
Zwrot który otrzymam, mogę obrócić np. 10x10zł i tak zrobić 3 razy, czy muszę od razu całą kwotę obstawić 3 razy?

R 3

raskolnikow3

Użytkownik
Wpłaciłem. Poszła stówka na Milan, mam nadzieję że zwrot nie będzie konieczny ;)
Przy ewentualnym obrocie zakłady przeciwstawne są zabronione, tak?

S 0

skrzynek

Użytkownik
Sluchajcie mam pytanko , obstawilem 1szy zaklad za 100 zl niestety przegralem , unibet zwrocil mi 100 zl. Czy jezeli postawie na kolejny mecz np 10 zl po kursie 2.1 i wygram 21 zl to 11 zl bede mogl sobie wyplacic ? Czy musze caly czas ta suma obracac ?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Przed wypłatą musisz postawić zakłady za 300 zł (obrót: 100 *3). Zakłady z niższym kursem niż 1.6 nie będą się liczyły do obrotu. Dopiero później będziesz mógł wypłacić pieniądze.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Nie jestem przekonany, bo nie próbowałem, ale jeśli wchodzi się w &quot;wypłać&quot;, to tam 100zł jest &quot;zamrożone&quot;, a nadwyżka jest uwzględniona oddzielnie i są to środki możliwe do wypłaty...?

M 0

mateuszs.o.s

Użytkownik
Witam mam pytanie czy np gdy wpłacę 100 zł i dostane 100 zł bonusu ,obstawie go i przegram czy mogę w każdym momencie wypłacić 100 zł z depozytu czy też muszę nim najpierw zagrać za jakąś kwotę

unique- 32

unique-

Użytkownik
Witam mam pytanie czy np gdy wpłacę 100 zł i dostane 100 zł bonusu ,obstawie go i przegram czy mogę w każdym momencie wypłacić 100 zł z depozytu czy też muszę nim najpierw zagrać za jakąś kwotę
Najczęściej jest tak, że wpłacony depozyt trzeba obrócić minimum 1x na zakładach przed wypłatą środków.
BTW. Po przegraniu bonusu dostajesz zwrot i aby go wypłacić musisz obrócić nim 3x.
Wszystko jest w tym temacie. Pozdro.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Jestes pewien, ze AKO tez wlicza sie do obrotu? Pytam, bo wole miec pewnosc.
mail:

Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony.

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Załóżmy, że stawiam 100 zł na jeden mecz.. Następnie przegrywam i otrzymuję bonus 100 zł. Aby go wypłacić mogę postawić 3 x na live po kursie 1.01 ?
To znaczy stawiam 100 zł po kursie 1.01 -&gt; wygrywam, stawiam wygraną kwotę po kursie 1.01 -&gt; wygrywam i znowu to samo. Rozumiem, że wówczas będę mógł wypłacić ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
kgmarcin, a wystarczyło przeczytać 2 posty wzwyż, żeby nie pytać na darmo...
Cytat: Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony

M 1

maticmg

Użytkownik
nie zagrałem tego bonusu jeszcze bo mam jedną wątpliwość
o ile dobrze zrozumiałem to wychodzi to tak ????
wpłacam stówkę przegrywam ją oddają mi tą samą kwotę ale muszę ją postawić 3 razy
moje pytanie brzmi po jakim kursie mam to potem obracać jak już przegrałem tą 100 aby wypłacić skoro nie da się odrazu

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
a wystarczy przeczytać tym razem 4 posty wzwyż, ażeby poznać odpowiedź...
po jakim kursie mam to potem obracać jak już przegrałem tą 100 aby wypłacić skoro nie da się odrazu
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony.
i jeszcze jedno, pomogłem ? nie krępuj się, podziękuj:razz:

M 1

maticmg

Użytkownik
taa tylko tutaj mowa o bonusie a jak juz bonusa nie ma to zwracają kasę i czy mogę ją swobodnie wypłacić czy muszę też obracać 3 razy po 1.60 bo tak napisane ze ni w chu ni w oko nie wiadomo ;/

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Odpowiedzmy sobie na pytanie, czym jest bonus w Unibet ? Otóż jest to 100pln, które zwracane jest na konto gracza, gdy nie wejdzie mu jego 1.zakład i podlega on ww. warunkom obrotu... I Tobie właśnie o to chodzi;) Więc nie rozumiem, w czym tkwi problem ?
1.wpłacasz
2.grasz
3.wchodzi = wypłacasz
3.&#39; nie wchodzi = dostajesz 100pln z powrotem (bonus)
4.obracasz 3-krotnie po kursie lub ako 1.60
5.wypłacasz lub grasz dalej :]

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom