Może to być kurs ako a nie pojedynczych spotkań.Zakłady z niższym kursem niż 1.6
Jestes pewien, ze AKO tez wlicza sie do obrotu? Pytam, bo wole miec pewnosc.Może to być kurs ako a nie pojedynczych spotkań.
Najczęściej jest tak, że wpłacony depozyt trzeba obrócić minimum 1x na zakładach przed wypłatą środków.Witam mam pytanie czy np gdy wpłacę 100 zł i dostane 100 zł bonusu ,obstawie go i przegram czy mogę w każdym momencie wypłacić 100 zł z depozytu czy też muszę nim najpierw zagrać za jakąś kwotę
mail:Jestes pewien, ze AKO tez wlicza sie do obrotu? Pytam, bo wole miec pewnosc.
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony.
Cytat: Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony
po jakim kursie mam to potem obracać jak już przegrałem tą 100 aby wypłacić skoro nie da się odrazu
i jeszcze jedno, pomogłem ? nie krępuj się, podziękuj:razz:Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą bonusa będzie możliwe po wykonaniu 3-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kursie 1.60. Do obrotu bonusem liczą się wszystkie zakłady pojedyncze i kombinacyjne. W przypadku zakładów kombinacyjnych brany jest pod uwagę całkowity kurs kuponu. Czas na wykonanie obrotu bonusem jest nieograniczony.