>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Promocja w Unibet
SUPER PROMOCJA: ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 100ZŁ!

Po długiej przerwie firma Unibet znów oferuje bonus na zakłady bukmacherskie! Tym razem znakomity zakład bez ryzyka, aż do 100pln! Nie zwlekaj z jego wykorzystaniem, gdyż nie wiadomo jak długo promocja będzie trwała!!
Oto jak w łatwy i szybki sposób skorzystać z promocji:

1. Zarejestruj się w Unibet ze specjalnego linku:
====&gt; SUPER PROMOCJA na Unibet&lt;====
=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

(Tylko rejestracja z tego linku upoważnia do otrzymania BONUSU!!!)

2. Dokonaj pierwszej wpłaty na Unibet
3. Zagraj pierwszy zakład bez ryzyka do kwoty 100zł!
W razie przegranej dostaniesz zwrot wartości swojej pierwszej stawki, od 1 aż do 100 złotych.
Nie zwlekaj!! &gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ!! &lt;&lt;

Regulamin:
Oferta obejmuje zarówno zakłady tradycyjne jak i zakłady LIVE.
To jest oferta tylko dla nowych graczy zarejestrowanych na polskiej stronie Unibet* (Aby uzyskać zakład bez ryzyka, musisz zarejstrować się klikając w tenlink)

Unibet zastrzega sobie prawo do cofnięcia bonusa osobom, które będą próbowały nadużywać promocji.

Zwrot, który otrzymasz w przypadku przegrania swojego pierwszego zakładu podlega warunkom trzykrotnego obrotu w zakładach bukmacherskich lub w lobby gier.

Aby wykonać wymagany obrót należy wnieść zakład po kursie 1.6 lub wyższym.
Musisz mieć 18 lat lub więcej aby móc założyć konto w Unibet.

Zasady
Zakład bez ryzyka jest dostępny po zarejstrowaniu się z tego linku.
Oferta skierowana tylko dla nowych graczy.
Jeśli posiadasz już konto w Unibet, oferta nie jest dla Ciebie, a próba uzyskania bonusu będzie traktowana jako nadłużycie, co może spowodować zamknięcie konta.
Zwrot za zakład musi być obrócony 3-krotnie na zakładach sportowych (min kurs 1.6)
Posiadanie wielu kont jest niezgodne z regulaminem i prowadzi do trwałego zakazu korzystania z usług Unibet.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Mam pytanie czy wpłata z MB też się liczy do tego bonusu. Oczywiście mam zamiar dopiero otworzyć konto.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Czy jeśli wygram ten pierwszy zakład od razu mogę dokonać wypłaty środków. Czy muszę obrócić kwota 3x po kursie min. 1.6

M 14

michal777

Użytkownik
ciekawi mnie czy moge zagrac odrazu za stoweczke kuponik z 2-3 meczykami czy musi to byc singiel ? bo nigdzie o tym nie jest wspomiane ????

rozpen 22

rozpen

Użytkownik
Zarejestrowałem się dziś i wpłaciłem stówkę. Odrazu puścilem ako za pełną kwotę. Zobaczymy;)

S 9

sebek2301

Użytkownik
wczoraj miałem w ciągu dwóch godzin, jak Ci się spieszy, napisz do supportu, zapewne po chwili będziesz miał...
od wczoraj czekam i nic,napisalem juz im 3 maila,zero odpowiedzi i chat ciagle offline...
Zeby otrzymac zwrot ,przy rejestracji nic szczegolnego nie podawales? Poprostu postawiles zaklad i automatycznie dostales zwrot?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czasami support wolno odpisuje. Ja raz na proste pytanie czekałem 24h. Ogólnie cierpliwości, jak zarejestrowałeś się z linku promocyjnego to otrzymasz zwrot.
Ogólnie zalecam przed założeniem konta, zawsze wyczyścić ciasteczka w przeglądarce. Zdarzały się przypadki, że przeglądarka zapisywała link z innej strony i klikając na promocyjny i tak łączyliśmy się ze zwykłym odnośnikiem. Zdarza tak się rzadko, ale warto o tym pamiętać.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Zeby otrzymac zwrot ,przy rejestracji nic szczegolnego nie podawales? Poprostu postawiles zaklad i automatycznie dostales zwrot?
Nic nie podawałem, żadnych kodów promocyjnych, maili itp Po prostu nie wszedł kupon i kasa była zaraz potem na koncie, aż sam się zdziwiłem, że tak szybko...
A zarejestrowałeś się z promocyjnego linku ?

S 9

sebek2301

Użytkownik
Nic nie podawałem, żadnych kodów promocyjnych, maili itp Po prostu nie wszedł kupon i kasa była zaraz potem na koncie, aż sam się zdziwiłem, że tak szybko...
A zarejestrowałeś się z promocyjnego linku ?
Z promocyjnego, ale nawet gdyby nie, to na ich stronie jest napisane, zarejstruj sie wplac i pierwszy zaklad bez ryzyka, nie odpisują mi dalej, 3 maile do nich napisalem i zero odzewu i 0 na koncie. Co mogę zrobic w takiej sytuacji?
Może po angielsku trzeba maila wyslac ?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Poczekaj, większa ilość maili nic nie da, przyjdzie czas na Twojego to odpiszą, a jak do jutra nic nie będzie to wtedy dopiero

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 9

sebek2301

Użytkownik
Poczekaj, większa ilość maili nic nie da, przyjdzie czas na Twojego to odpiszą, a jak do jutra nic nie będzie to wtedy dopiero
Nie odpisali,ale w koncu chat stal sie online, i sprawa wyjasniona, okazalo sie ze mialem juz wczesniej tam konto, nie gralem w zakladach tylko w pokera i nie mozna miec dwoch kont i mi zablokowali, i zwrotu nie dostane.. .
dzieki za odpowiedzi

Do góry Bottom