S
1,1K
slukasz123
Użytkownik
Wiadomosc dla wszystkich mozna dac dowolny zaklad np chelsi 1x czy dany zawodnik nie strzeli 2 gole ogolnie łatwo wybrac mecz ????
Typuj przez telefon: Chcesz zgarnąć dodatkową kasę na grę w Unibet dzięki typowaniu na Ligę Mistrzów? Nic prostrzego! Wystarczy, że w czasie trwania jednego ze spotkań, postawisz zakład ze swojej komórki, a dostaniesz od nas dodatkowe 20zł, które będziesz mógł wykorzystać na naszych wspaniałych grach! Masz 2 dni na zgarnięcie ekstra kasy - nie przegap tego!
Zasady Promocji:
Promocja dotyczy meczów Ligi Mistrzów odbywających się 7 i 8 grudnia 2010r.
Aby otrzymać dodatkowe 20zł, należy w ciągu tych 2 dni postawić zakład lub zakłady ze swojej komórki (na żywo) na mecze Ligi Mistrzów.
Minimalna stawka kwalifikująca do promocji to 40zł (łącznie)
20zł zostanie dodane do głównego konta użytkownika Unibet w czwartek 9 grudnia o 12:00
Bonusowa kwota musi zostać obrócona 1-krotnie w lobby gier Unibet.
20zł to maksymalna stawka bonusu przysługująca dla jednego użytkownika
To nie mozesz do nich zadzwonic nr jest bezplatny tak trudno oto nr do nich 0 800 702 073a ja dalej nie mam, żenada po prostu już trzecią promocję z rzędu mi nie dopisują, i pewnie nie będą nawet odpowiadać na maile, pierwszy raz 0 odezwu za drugim razem napisali że sprawa została przekazana do osoby która się tym zajmuje i od tygodnia nic nie napisali, chyba czas przestać grać u tych oszustów
Twój nick mówi wszystko :spokodfhgfh:a ja dalej nie mam, żenada po prostu już trzecią promocję z rzędu mi nie dopisują, i pewnie nie będą nawet odpowiadać na maile, pierwszy raz 0 odezwu za drugim razem napisali że sprawa została przekazana do osoby która się tym zajmuje i od tygodnia nic nie napisali, chyba czas przestać grać u tych oszustów