Imię panienskie matki ????i jak ten alias jets cos takeigo wpisac Mothers maiden name
Nic oczywiście nie musisz wpłacać.Siem . sluchajcie juz sie zalogowalem i jak biore join/leave to wyskakuje jakies okienko z NO i YES jak biore YES to pisze zeby wykupic 1 $ mimo wczesniej wpisanego kodu .
Pomoze ktos
Bede bardzo wdzieczny
Pozdro
Może bardziej po polsku ?wpisalem ale byle co wpisze jakis error i ze accunt locked pleas contact suuport i error tam sie pokazuje ale na samym pocztakuw piszpel wlasnie to i to wysakawilo pojebne to i juz niewejde
Nie wystarczy samo zalogowanie się.MAzaq czyli jak juz jestem zalogowany to nie musze brac nawet join/leave
Z jakiegoś powodu zablokowali Ci konto.wpisalem nazwisko panienskie matki i wyskoczyl error i napis account lockkd pless cotnact support. A probowlaem wpisywac swoj nick, damapik, i rozne rzeczy i zawsze to samo wyskakiwalo
Tak. ????Jestem juz na liście :jupi:
Pozdro i dzieki za wszystko
Moge teraz juz to wszystko wyłączyc jak jestem na liscie ?
Wskazuje Ci że masz już jedno konto z tego kompa na pokerze i drugiego aliansa nie otworzysz...a próbował ktos dwa alianse tworzyc z tego samego kompa na inne osoby w Unibecie?wpisalem nazwisko panienskie matki i wyskoczyl error i napis account lockkd pless cotnact support. A probowlaem wpisywac swoj nick, damapik, i rozne rzeczy i zawsze to samo wyskakiwalo