R
367
romeo12345
Użytkownik
Acha, dzięki.całą wygrana która będzie z bonusa będzie twoja pod warunkiem że te 2,8 k obrócisz.
Acha, dzięki.całą wygrana która będzie z bonusa będzie twoja pod warunkiem że te 2,8 k obrócisz.
Możesz postawić mecze, ktore beda rozegrane w sobote i niedziele. Wazne tylko zebys kupon postawil w piatek.witam, mam pytanie: w piatki jest promocja w totomixie gry bez podatku za 100zl,
czy zdarzenia musza dotyczyc meczy piatkowych?> czy tez mozna obstawic w piatek bez podatku takze mecze np. z soboty czy niedzieli?
jest tam napisane, ze ma to byc kupon prosty, to oznacza ze ma byc po prostu 1 zdarzenie na kuponie? czy moze byc kilka i ich laczny kurs ma byc 2 czy tez kazdego zdarzenia ?
MoznaMam pytanie.
Czy można zarejestrować się ze strony mobilnej na smartfonie by dostać ten freebet 20zl bez depozytu?
można, ale musisz zrobić to przez ten link z forum, bo jak zarejestrujesz się "normalnie" to dostaniesz freebet 10 zł.Mam pytanie.
Czy można zarejestrować się ze strony mobilnej na smartfonie by dostać ten freebet 20zl bez depozytu?
Nikt nie oferuje nic za darmo musisz zrobic caly obrot a w celu pelnej jasnosci zapraszam na ich live chat!Mam jeszcze jedno pytanko. Mam bonus 700zl. Jezeli postawie wszystko na jeden mecz i przegram, to czy kwote z konta glównego, 700zł bede mógł wyplacic dopiero po obróceniu na 1400, czy po przegraniu bonusu to juz nie bedzie obowiązywało i moge wypłacić kiedy chce?
Ad.1 Każdy, z wyjątkiem zakładów systemowych i kuponów, gdzie nastąpił zwrotCzy do obrotu liczą się tylko wygrane zakłady czy każdy postawiony??
I jaki jest czas na obrót bonusem??
I freebet trzeba postawić cały od razu??