2,8K mazaq Forum VIP Grudzień 10, 2007 #1 Każdy, kto jutro lub za tydzień zagra we freerollu w PokerGalaxy ( godz. 20 pula 100E) otrzyma pod choinkę talię kart Sam taką już mam, powiem, że całkiem niezłe karty. Dosyć sztywne i dobrze się tasują.
Każdy, kto jutro lub za tydzień zagra we freerollu w PokerGalaxy ( godz. 20 pula 100E) otrzyma pod choinkę talię kart Sam taką już mam, powiem, że całkiem niezłe karty. Dosyć sztywne i dobrze się tasują.
55 pasiak_forever Użytkownik Grudzień 10, 2007 #2 Mazaq, wielkie dzięks za info, karty za darmo zawsze mile widziane
1K rpg Użytkownik Grudzień 10, 2007 #3 Ja tez mam te karty w chacie i tez sa very good. Tylko czy na te 3 turnieje mozna zdobyc tylko 1 talie?? Bo ja juz gralem tydzien temu.
Ja tez mam te karty w chacie i tez sa very good. Tylko czy na te 3 turnieje mozna zdobyc tylko 1 talie?? Bo ja juz gralem tydzien temu.
402 nikifor Forum VIP Grudzień 10, 2007 #4 A ile tak mniej więcej pójdą te karty? Zdąży sie je przetestowac ze znajomymi przed świętami?
0 frans Użytkownik Grudzień 10, 2007 #5 A ile tak mniej więcej pójdą te karty? Zdąży sie je przetestowac ze znajomymi przed świętami? Kliknij aby rozwinąć... Raczej nie:-? Mi karty i koszulka szły 2ipół tygodnia
A ile tak mniej więcej pójdą te karty? Zdąży sie je przetestowac ze znajomymi przed świętami? Kliknij aby rozwinąć... Raczej nie:-? Mi karty i koszulka szły 2ipół tygodnia
J 53 jaqbts Użytkownik Grudzień 11, 2007 #6 no ja sie wlasnie zapisalem. to ten free o 100 euro, zapisy start o 16 tak??
55 pasiak_forever Użytkownik Grudzień 11, 2007 #7 no ja sie wlasnie zapisalem. to ten free o 100 euro, zapisy start o 16 tak?? Kliknij aby rozwinąć... ta to ten, na początku myślałem że to ten gdzie jest 1500 osób i się wystraszyłem
no ja sie wlasnie zapisalem. to ten free o 100 euro, zapisy start o 16 tak?? Kliknij aby rozwinąć... ta to ten, na początku myślałem że to ten gdzie jest 1500 osób i się wystraszyłem
0 frans Użytkownik Grudzień 11, 2007 #8 ta to ten, na początku myślałem że to ten gdzie jest 1500 osób i się wystraszyłem Kliknij aby rozwinąć... By się niewypłacili za te karty:jezora:
ta to ten, na początku myślałem że to ten gdzie jest 1500 osób i się wystraszyłem Kliknij aby rozwinąć... By się niewypłacili za te karty:jezora: