Witam,
Chcę Was bardzo wszystkich prosić o pomoc, bo mam taką samą sytuację jak chlopzmazur1!! Zleciłem wypłatę 16143 zł dnia 7.03.2016 na
neteller i do tej pory jej nie otrzymałem!! Błagam pomóżcie Ci co się znają, jak mogę o to walczyć?? Co dziwne łączna wartość moich wpłat tam wynosi 10241,5 zł, więc na plusie byłem niecałe 6000 zł grając prawie od początku października! Co więcej miałem tam przegrane już 9000 i wpłaciłem chyba 1230 i ryzykowaną grą za wysokie stawki udało mi się odkuć, a buk i tak mi nie wypłaca pieniędzy!! Chciałem mu dać plus bo pozwalał mi grać za 6000 kupon, pod koniec dopiero próbując limitować ale i tak wysoko bo dawał grać za 3000 i za 2000, ale teraz mi nie chce dać wypłaty! Co ciekawe nic nie było do mnie pisane o tym, że bedę miał zablokowane konto czy zablokowane środki na koncie, tylko jakby nigdy nic buk wysłał maila o treści
"Witaj Tomasz,
Zlecona przez Ciebie wypłata z OtoBet została wysłana do realizacji.
Gratulujemy i życzymy wysokich wygranych.
Pracujemy z pasją i zaangażowaniem by sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów, dlatego każda Twoja opinia o naszym serwisie jest dla nas niezwykle cenna.
Jeżeli masz jakieś wskazówki lub uwagi, jak możemy ulepszyć nasz serwis lub support, nie wahaj się skontaktować z naszym biurem obsługi klienta.
Życzymy wszystkim niezapomnianych emocji i wysokich wygranych.
Zespół OtoBet"
Później napisałem do nich maila po 48h oczekiwania (piszą na stronie że na
neteller kasa idzie tyle czasu) z prośbą o napisanie co z tą wypłatą i również raczyli w miarę w porządku odpisać:
"Witamy,
Pana zlecenie wypłaty widnieje w systemie ze statusem "w trakcie"
Gdy zostanie zrealizowana otrzyma Pan powiadomienie mailowe.
Pozdrawiamy,
Support OtoBet"
Następnie wysłałem kolejnego maila w sobotę (po prawie 6 całych dniach oczekiwania) i tym razem nie raczyli dzisiaj odpisać wcale (przynajmniej jeden cały dzień roboczy!!). Konto zweryfikowałem jak miałem tam bodajże 3600 zł na koncie (po łącznych wpłatach 3000) chyba w grudniu. To jest dla mnie naprawdę góra pieniędzy i proszę o jakąś pomoc czy wskazówki jak można o to walczyć ???? . Dla Pana "Otobet" z forum podaję login na otobet (który jest mailem) "
[email protected]" - proszę rówież Ciebie o zerknięcie co się dzieje i odpisanie. Mogę powysyłać screeny z łącznych wpłat na konto, z historii typów, z tego, że jak się zaloguję na konto widać jak byk "wypłata 16143" (ale co dziwne, nie ma podane na jakiego
netellera zleciłem, ani w ogóle nic o tej wypłacie poza kwotą, datą i tym że była na
neteller), oraz screeny maili z supportu otobet na temat zlecenia wypłaty i tego, że jest "w trakcie". Proszę Was przynajmniej o skierowanie tego do kogoś mądrzejszego, do jakichś adminów na tym forum, którzy choć odrobinę wiedzą jak pomóc.