>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Expekt: Bonus 100% do 100zł czeka na Ciebie

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
???? Wielkie dzięki , jeszcze jedno pytanie . Załóżmy że wpłacę 30 złoty , postawię to 30 złoty na zakład o kursie 2.0 - wygram i będę mieć 60 złoty + 30 bonusu . Czy mogę od razu wypłacić to moje 60 złoty a kontynuować grę tylko na kwocie bonusowej i po ewentualnym udanym obrocie wypłacić tą kwotę ?
po dopisaniu bonusu będziesz musiał zrobić 4 krotny obrót. czyli samego depozytu nie wypłacisz.

chr1s 2

chr1s

Użytkownik
po dopisaniu bonusu będziesz musiał zrobić 4 krotny obrót. czyli samego depozytu nie wypłacisz.
2.1- By wypłacić bonus, gracze muszą obrócić nim przynajmniej cztery razy na zakładach z minimalnym kursem 2,00. Zakłady bonusowe nie są brane pod uwagę.

Mowa jest tu o obrocie bonusem, a nie depozytem, dlatego sądziłem że depozyt wypłacę . Nie ma w regualminie mowy o obrocie depozytem , chyba żę ja coś przegapiłem ???? ?

pozdrawiam

Z 0

zbynek

Użytkownik
2.1- By wypłacić bonus, gracze muszą obrócić nim przynajmniej cztery razy na zakładach z minimalnym kursem 2,00. Zakłady bonusowe nie są brane pod uwagę.
Mowa jest tu o obrocie bonusem, a nie depozytem, dlatego sądziłem że depozyt wypłacę . Nie ma w regualminie mowy o obrocie depozytem , chyba żę ja coś przegapiłem ???? ?
pozdrawiam
Ciekawi mnie dokładnie ta sama rzecz wydaję mi się, że jest tak jak pisze kolega Chris, po otrzymaniu bonusa musimy nim obrócić 4x aby móc go wypłacić i ew wygrane za jego pomocą, ale chyba depozyt jaki wnieśliśmy możemy wypłacić wcześniej ? Czy musimy z tym również czekać na 4 krotny obrót bonusem ? Ktoś wie jak to jest bo zaciekawi to na pewno kilka osób.
I jeszcze pytanie odnośnie tego kursu min 2,0 musi być to minimalna stawka pojedynczego zakładu czy może to być iloczyn kilku zakładów na jednym kuponie ?
Pozdrawiam

Do góry Bottom