Postawić masz 5 x 50 zł, czyli w sumie 250 zł. Możesz stawiać po 5 zł nawet. Ważne, żeby obrócić tymi 250 zł.powiedzcie mi czy mam 5 razy postawić bonus??
mianowice mam bonusu 50 zł to czy mam postawić 5 x 50 zł czy też mogę stawiać po 20 i 10 zł powyżej kursu 1,7.
dzięki za odp
Takie coś na maila dostałem ale to chyba dlatego, że nie grałem u nich jakiś czas, sprawdźcie może ktoś też dostał.Witaj x!
Doładuj swoje konto i wykaż się mocnymi nerwami podczas rozstrzygnięć w najlepszych europejskich ligach. Świat zakładów sportowych czeka na Twój powrót!
Ty wpłacasz - my podwajamy!
100% bonusu do 20 EUR!
Data realizacji bonusu:
od 26.03.2012 do 25.04.2012
Team z bwin
Potwierdzam. Również dostałem takiego maila. Ciekawią mnie teraz warunki obrotuTakie coś na maila dostałem ale to chyba dlatego, że nie grałem u nich jakiś czas, sprawdźcie może ktoś też dostał.
Tylko, że my rozmawialiśmy na temat bonusu powrotnego, Ty masz zamiar skorzystać natomiast z powitalnego, do którego obrót jest bez kursu minimalnego z tego co wiem.Dzięki Megadriano.Kurs min 1,70 może być akumulowany ?
Czy muszą pojedyncze typy min. 1,70 ?
był ale też warunki zmienili i jest 7x 1,7 ????Tylko, że my rozmawialiśmy na temat bonusu powrotnego, Ty masz zamiar skorzystać natomiast z powitalnego, do którego obrót jest bez kursu minimalnego z tego co wiem.