No jednak muszę zaprotestować. Firma jest bardzo w porządku. Po pierwsze to o czym pisałem wcześniej to był zakład na rzuty rożne drużyny w jednym ze spotkań Premiership. Rozliczyli mi to na 2 dzień, a prawdopodobnie był to taki okres czasu bo to był Surebet pow 5%. Nastąpiła najprawdopodobniej pomyłka pracownika i były odwrócone kursy. Zgodnie z regulaminem i praktyką u niektórych buków mogli mi to odwalić i bym miał bardzo cienko, bo to nie była mała kasa, jak to w surbetach. Duży PLUS za to, że za swoje błędy nie obciążają graczy, bo to dla mnie chore, że gracz choćby się waliło, paliło nie może anulować zakładu, a buk zawsze może. Zawarty zakład to rzecz święta i nie wolno go anulować z przyczyn pozasportowych ! Po za tym jednym zakładem na rzuty WSZYSTKIE INNE zakłady były rozliczane natychmiast. Nie było żadnych limitów po 50zł (jakaś bzdura). Kwotą 3000zł (specjalny bonus) obróciłem w ciągu 4 dni (!). W zasadzie 3 zakłady po 800, ok 600 i 1400. Wysłałem skany dokumentów, które zostały zaakceptowane w ciągu JEDNEJ godziny (!). Zleciłem przelew, ale miał status anulowany dłużej niż 1 godzinę więc, wszedłem na czat, okazało się, że do mnie jeszcze dzwonili w celu weryfikacji konta, ale miałem wyłączoną komórkę. Po włączeniu będąc jednocześnie na czacie konsultantka zadzwoniła do mnie i w ciągu kilku minut miałem pełną weryfikację. Po 3 godzinach przelew zniknął z oczekujących.... Dzisiaj już mam kasę zaksięgowaną na koncie !!! To nie było 2-7 dni jak mają w regulaminie tylko WPŁATA była jak każdy inny przelew na 2 dzień. REWELACJA !!! Reasumując w ciągu niespełna 7 dni wpłaciłem na ich konto 1000zł, a wyciągnąłem 3000zł !!!
PODSUMOWANIE:
W przypadku pomyłki, odwróconych kursów itd nie zasłaniają się tylko rozliczają ok. Dobre do SUREBETÓW
Nie ma żadnego ociągania się w wypłatach, jest lepiej niż wszędzie indziej, gdzie z reguły wpłaty na konto lub kredytówkę idą ok kilku dni
Bardzo miła i kompetentna obsługa telefoniczna i na czacie
Muszą popracować nad prawidłowym działaniem strony - zakłady
LIVE, nie dość, że jest ich jak na lekarstwo to podczas obstawiania bardzo muli się strona