>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

promocja w bah

Status
Zamknięty.
S 0

skali

Użytkownik
Witam. 15 marca zakonczyla sie promocja 200% do 300zl. Mam pytanie zwiazane z ta promocja... obrucilm dopiero jakies 800zl i jeszcze zostalo drugie 800 ???? ... nie wiecie moze czy moge tak zeby zostalo te 600zl na koncie co musi byc, a reszte wybrac np 200zl? prosze o odpowiedz czy ktos juz wybieral bo nie chce stracic bonusa przez glupote ;] pozdrawiam

S 0

skali

Użytkownik
ptalem juz ale tam jakies roboty odpowiadaja ciagle te same formulki... a slyszalem jakies 3 tyg temu tu na forum ktos napisal ze mozna wybrac cala kwote tylko trzeba zostawic ten bonus czyli w moim przypadku 600zl

P 0

piotrciuba

Użytkownik
wiesz co zrob
wejdz na koszykowke
handicapy
i polowe kapitalu postaw na typ 1 a polowe kapitalu na typ 2
jeden siadnie i kosztem 15PLN od 100 zl postawioncyh masz obrocone 200PLN
jak piszez ze masz 800zl na koncie to postaw typ 1 400 typ 2 400
koszt obrotu to 60PLN a obrocone masz 800PLN.
Pytalem na livesupport to mowia ze ich nic nie obchodzi jak ty to obrocisz wazne zeby bylo obrocone i to nie jest niezgodne z regulaminem.

S 11

support75

Użytkownik
a potem dostanie limit 10 zł na kupon :mrgreen:
Po za tym chyba bylo w regulaminie napisane ze maja byc zaklady na 1 x 2 a nie tylko na 1,2.
I chyba logiczne ze nie mozesz u jednego bukmachera postawic handicap 1 a potem ten sam na 2.
Moim zdaniem buk nie jest glupi zorientuja sie.
Pozdrawiam

S 0

skali

Użytkownik
;/ ja na wiekszosci kuponow stawialem meczyki 12... na 100% mialo byc 1x2?

a powiedzcie mi tak... mam 800zl, 300 wplacilem 300 dostalem i 200 wygralem... jak wyplace teraz wszystko czyli 800zl to dostane 500 czy zabieraja mi 200 co wygralem?

P 0

piotrciuba

Użytkownik
jejq wy nie rozumicie

ich gowno obchodzi na co ty stawiasz kupon i na co robisz obrot

zapytalem gosci czy tak mozna to napisali ze mozna wiec jest to zgodne z regulaminem

i nie typ 12 tylko jeden kupon na 1 a drugi kupon na 2
jestesmy do tylu wtedy 15zl od postawionych łącznie na dwa kupony 200zl

NIE NIE ZABIERAJA CI TEGO BONUSU.

S 11

support75

Użytkownik
piotrciuba a widze ze ty jestes bardzo kumaty.
Zrozum to ze jakby bylo tak jak mowisz kazdy dostal by za darmo 300 złotych od nich!
Wplacam 300 zl, dostaje 300 zł i mam 600 zł.
I robie tak jak ty mowisz i koniec obrotu.
Sadze ze zle sprecyzowales pytanie dlatego odpowiedzieli ci &quot;ze ich nie obchodzi&quot;
w 99% nie ma tak jak Ty mowisz.

EDIT: czesto w regulaminie promocji jest takie o to zdanie

jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu
EDIT2: co do problemu autora sadze ze te zdanie wyjasni wszystko

W przypadku gdy wypłata zostanie zlecona przed obstawieniem trzykrotnej wartości (wpłaty + bonusa) lub w terminie trwania akcji, bonus zostanie odliczony.

C 174

cezi77

Użytkownik
piotrciuba a widze ze ty jestes bardzo kumaty.
Zrozum to ze jakby bylo tak jak mowisz kazdy dostal by za darmo 300 złotych od nich!
Wplacam 300 zl, dostaje 300 zł i mam 600 zł.
I robie tak jak ty mowisz i koniec obrotu.
Sadze ze zle sprecyzowales pytanie dlatego odpowiedzieli ci &quot;ze ich nie obchodzi&quot;
w 99% nie ma tak jak Ty mowisz.

EDIT: czesto w regulaminie promocji jest takie o to zdanie

jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu
EDIT2: co do problemu autora sadze ze te zdanie wyjasni wszystko

W przypadku gdy wypłata zostanie zlecona przed obstawieniem trzykrotnej wartości (wpłaty + bonusa) lub w terminie trwania akcji, bonus zostanie odliczony.
Jak najbardziej sie z Toba zgadzam. Jakby bylo jak mowi piotrciuba to kazdy by bez problemu obrocil bonusem i byloby wogole kolorowo i wesolo, a to chyba nie na tym polega ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
jejq ale wy nadal nie rozumeicie

wiecie jak zarabia bookmacher??

1 primo
a mianowicie pobierają 1 grosza od kazdej wygranej

2 primo
kursy na handicapy są 1.85

czyli jak stawiasz 100zl na handicapa 1 i 100zl na handicapa 2 to gwarantowana wygrana masz 185zl a inwestowales 200 czyli jestes stratny 15zl
i powtarzas z to tyle razy az uzbierasz wymagany obrot
i strata jaka poniesierz jest mniejsza od bonusa jaki dostales ale nie wszyscy sa tacy madrzy jak ja i na to nie wpadli i graja normalnie bez systemu i pjejq ale wy nadal nie rozumeicie

1 primo

2 primo

czyli jak stawiasz 100zl na handicapa 1 i 100zl na handicapa 2 to gwarantowana wygrana masz 185zl a inwestowales 200 czyli jestes stratny 15zl
i strata jaka poniesierz jest mniejsza od bonusa jaki dostales ale nie wszyscy sa tacy madrzy jak ja i na to nie wpadli i graja normalnie bez systemu i p[rzegrywaja ten bous a betathome sie cieszy z naiwniakow.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
jejq ale wy nadal nie rozumeicie

1 primo

2 primo

i strata jaka poniesierz jest mniejsza od bonusa jaki dostales ale nie wszyscy sa tacy madrzy jak ja i na to nie wpadli i graja normalnie bez systemu i p[rzegrywaja ten bous a Bet-at-home sie cieszy z naiwniakow.
???? ???? Twoje wypowiedzi nadają sie do Śmiechu Warte.

S 0

skali

Użytkownik
tylko jest taki problem ze jeden mowi ze moga byc to spotkania 12 czyli np handicap czy under/over, a niektorzy mowia ze musi byc 1x2... obrucic moge ta kase ale jezeli musi byc 1x2 to jestem stratny 60x3=180zl to wale taki system :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom