>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja!! 25$ za darmo u buka!!!!!!

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Ale jeśli uda mi się to obrócić 4 krotnie to tak od razu nie mam zamiaru tego wypłacić.
Bo może być więęęęęęększy zysk z tego

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Po prostu dowiedziałem się z jakiejś angielskiej strony z promocjami że ten buk daje za rejestracje kase
po rejestracji zauważyłem że kaski na koncie nie ma więc wszedłem na livesupport i spytałem się gdzie moja kaska i oni muwią że już kasa wpada na moje konto :mrgreen:

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
hu* a nie 25 € na pytanie

where is my free 25$ money??

koles odpowiedzial ze zadnej takiej promocji nie ma i sie mnie pytal gdzie o tym uslyszalem

N 31

nazz

Użytkownik
Bo głupio zrobiłeś zadając identyczne pytanie. Poza tym nie jest to najbardziej uprzejma forma pytania, jakie mogłeś zadać. Trzeba było napisać, że na jakiejś stronie przeczytałeś o promocji i zarejestrowałeś konto ale nadal masz 0 na koncie i by Cię wtedy obsłużyli.

J 0

jaca-0

Użytkownik
LUDZIE JUZ WSZYSTKO WIEM.....
NASZ PRZYJACVIEL MIAL RACJE... RZEBA GRZECZNIE ZAGADAC KOGOS Z SUPPORTU I POWIEDZIEC ZE MA SIE ... BONUS CODE : AF2847... I DADZA WAM OD RAZU 25 DOLCW ???? !! WIEM JUZ NAWET WSZYSTKO O WYPLACIE... MIANOWICIE.... TRZEBA ZAWRZEC ZAKLADU NA LACZNA SUME... 375 DOLCOWW.. I WTEDY MOZNA WYPLACIC 125 $$$$$ TYLKO ZE JEDYNA DROA WYPLATY JEST NIEJAKI FedEx... dochodzi to do Polski tylko oplata wynosi 50 dolcow ???? !!!!! wynika z tego ze mozna maksymalnie ograbic ich na 75 $$$$$$ ktore bez problemu wyplaca...
book JEST NIEZLY!! MAJA SPORO ZDARZEN... SZCZEGOLNIE NA NBA I NHL WIEC JAK KTOS SIE ZNA TO MYSLE ZE W TYDZIEN MOZE ICH JEBN*C NA TE 75 $$$$ POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!! ???? ????

Do góry Bottom