Dziekuje za pozytywna opinie ????Bardzo ciekawe...
Min. depo 20$.jaki minimalny depozyt?
A czy ja napisalem gdzies, ze daje komus 15% rb? Kolega JohnyJohn szuka dziury w całym, czy mzoe nie ma nic lepszego do roboty w sobotni wieczor?A co to jest 15% rb?? Bez jaj...
Rozumiem 30% i więcej...
Musze Cie zmartwic, ale mam oferte, ktora przebija Twoja. Bez offtopu w tym watku prosze.Wyższa od standardowych RB... A jaka jest standardowa kwota rb?? Ja mam oferte RB 50%. Masz coś więcej??
jest taki Room, www.wsex.com w którym racke wynosiło 100%, niewiem jak jest teraz bo dawno tam grałem(ale myśle że nic się nie zmieniło), jest to bukmacher połączony z pokerem i kasynem, w pokera gra sporo ludzi, większośc Amerykanów, z wypłatami na MB czy Neteller nie ma problemu, góra 30 minut i kaska na koncie(wpłacałem i wypłacałem wiele razy)Wyższa od standardowych RB... A jaka jest standardowa kwota rb?? Ja mam oferte RB 50%. Masz coś więcej??
Nie JohnyJohn nie jest tak jak piszesz, RB niezależnie od tego ile ugrasz co tydzień w poniedziałek wraca na twoje konto....wiem co mówię bo grałem tam kiedyś, może teraz się zmieniło, niewiem.... bo w takim wypadku oni na tym nic nie zarabiają.Dobra ale to tak samo jak Pay-no-Rake tak?? Co Z tego że RB do 100% jak żeby dostać te 100% musisz ugrać 1000$ rake dziennie... Ja mówie o realnych ofertach czyli takich w których RB jest stałe.
Ehh wydaje mi się że już tego nie ma, jest to niezależna sieć, ale wyplacalni, bez żadnych wreyfikacji itp, i bardzo szybko.Wiesz możliwe że tak jest a oni zarabiają na przykład na kasynie albo buku, nie wykluczone wcale... Ale co to za sieć?