kilka przykladow podam, prosze o opinie
mecz torono ny yankies pierwszy inning zwyciezca
( zaznaczam, ze remisy mnie nie intetresuja jako takie )
3,8 - 2,9 bet 365
4,25 - 3,25 bwin
st luis - milw .
3,2 - 4,0 b365
4,0 - 4,6 bwin
pittsburgh -colorado
2,9 - 3,2 b365
3,5 - 4 ,0 b win
jak wiec widac roznice czasami sa spore ( aczkolwiek nie zawsze na korzysc bwin, bywa, ze odwrotnie ) , a to tylko pierwszy inning , podczas gry
live mozna takich roznic wyłapac kilkanascie. Ja mam zamiar zaczac takie progresje
1 ) grac progresje na zwyciestwa obydwu druzy w dannym inningu , jesli kurs na obydwa zwyciestwa jest powyzje 3,5 (oczywiscie szukajac najlepszego kursu na dane wydarzenie ) . Istotne jest to, ze nie gram klasycznej progresji , tylko cos co sie nazywa progresja przeobrazona ( zainteresowani znajda w necie )
2 ) grac progresje na inne dwa wydarzenia : dokalldnei jeden punkt w inningu ( kurs na bwin zazwyczja w okolicach 4,5 - 4, 7, progresja na około20) oraz na powyzje 1,5 punkta w inningu ( tu juz mozna szukac kursow z kilku bukow , ale to okolice 3,2 )
I teraz w przypadku zwyciestwa jakiejkolwiek druzyny koncza mi sie dwie progresje ( jedna na zwyciestwo i jedna na 1 lub over 1,5 punktu . O ile nie bedzie remisu 1:1, 2:2 , ale to bardzo rzadka sytuacja w bassebalu ).
Jeszce jedna mysl mi chodzi po łbie ( sporo przemyśleń w zwiazku z
mlb, pomijając fakt, ze to dla mnie strasnzie nudny sport, ale od matematycznego punktu widzenia nader ciekawy ) . Mianowicie w b365 ( gdzie indzije nie znalazłem ) jest opcja " punkty w nastepnej polowie inninga " i tutaj tez kurs jest w 90% przypadków powyzje 3 . 16 progowa progresja i hulaj dusza. A by było bepzieczniej to mzoan grac to samo zdarzenie na murowanego faworyta ( kurs ponizej 1,7 ) . Sprawdzalem ,ze w ty sezonie nie bylo dwoch meczow pod rzad , w których druzyna na zwyciestow ktorej był kurs ponizej 1,7 nie zdobyła punktow, wiec to bardzo bezpieczne 16 progów. Tylko psia mac czasochłonne.
Ciekawi mnie co sadzicie o tych wymyslach mej chorej jazni ????
acha, mam prosbe gdzie moge znalezc te statystyki odnosnie % punktow zdobywanych w danycm inningu ?