>>>szymon4k<<< na wiecej progresji jak jedna to narazie nie masz tyle kapitału.
Piszesz, że masz sporo czasu to ja proponuję Ci gre progresją w/g mojej koncepcji ponieważ ona wymwga wysyłania kilku zakładów dziennie - im więcej tym lepiej jednak wcześniej przeanalizowanych i dających szanse na wygrane, bez długich ciagów wpadek.
Napisałeś,
Osobiście wykluczam progresję remisową ponieważ jestem niecierpliwy, a także poprostu lubie analizować statystyki, czytać zapowiedzi spotkań itd.
i tu się trochę mylisz, bo progresje na remisy możesz grać wybierając codziennie kilka zdarzeń na remis np: coś o 15, następny zakład o 17 - 18 i jeszcze jeden o 20 - 21 godzinie, a jak będzie mało to możesz zagrać jakieś
MLB w nocy np: dubla na kursie 1,75 * 175 albo trzy zdarzenia 1,45*1,45*145 = 3,05, możesz także wybrać sobie progresje na kursie lub ako 2,0 albo 1,5 - wszystko co jest ważne w progresji to dobranie stawek do wysokości kapitału i własnych mozliwości typerskich.
Nie sugeruj się opisami na forach, progresji na remis jednej drużyny, bo progresja działa bez względu na to jakie zdarzenia wybierasz i jakie ako czy kurs sobie ustalisz, a nawet można grać jakiekolwiek ako czy kurs (na kazdym progu inny) jeżeli się ma więcej kapitału.
- podałem Ci swoje GG na pw i jak mnie złapiesz to coś więsej moge doradzić, bo tutaj takie indywidualne sprawy mogą nie interesować pozostałych userów.
Ps.
Pisałeś, że grasz u kilku bukmacherów, ja Ci proponuję przestawić się jeszcze na
Betfair - to trochę inny bukmacher i trzeba go najpierw dość dobrze poznać zanim zacznie się grać, ale warto bo choćby tylko to że kursy są o 10 do 25% wyższe.