>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Progresywny dubel BTTS by DESTRO-THAI

cinuaile 135

cinuaile

Użytkownik
Nie myślałeś może o meczu Real Betis - Deportivo La Coruna ?? BTTS na Unibet 1.96. A jak wiemy ostatnio w meczach Deportivo pada dużo bramek, więc może i tym razem będzie podobnie

Otrzymane punkty reputacji: +2
marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Witaj ja myślę o meczu Holandia kobiety Anglia kobiety towarzyski BTS 1.57 betano słaby kurs ale dla mnie dużą szansa wejścia do dubla idealny.co sądzicie?. Jeśli zaśmiecam temat to sorry napisze na pw.pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +2
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
cinuaile
Betis - Deportivo - o ile o gola przyjezdnych byłbym raczej spokojny, tak z Betisem już różnie może być. Na dwoje babka wróżyła, ja odpuszczam.
marcin5555
Zupełnie nie znam tych drużyn a jak czegoś nie znam to najzwyczajniej tego nie gram ;)
Co do &quot;zaśmiecania&quot; tematu.. nie widzę przeszkód żebyście pisali swoje propozycje itp.
W niedalekiej przyszłości myślę założyć grupę na fb, będę tam podawał więcej typów, przemyśleń i analiz. Pozdrawiam

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Nie myślałeś może o meczu Real Betis - Deportivo La Coruna ?? BTTS na Unibet 1.96. A jak wiemy ostatnio w meczach Deportivo pada dużo bramek, więc może i tym razem będzie podobnie
I tu również nie było BTS&#39;a ????
Zaskoczyła mnie wczoraj francuska liga, 3 spotkania i w każdym z nich pozytywny wynik pod naszą grę ;)

cinuaile 135

cinuaile

Użytkownik
Cale szczęście, że nie zagrałem BTTS w meczu Deportivo. Dłuższą chwilę zastanawiałem się nad meczem Valencii, a tam weszło jak w maselko wszystko. Ostatecznie pogralem to co mam w swoim temacie i tez dobrze na tym wyszedłem! Co do Herts i Rangers myślę, że tam padną bramki z obu stron. Rangers lubi strzelić ale tez stracić, jeszcze nie są w takiej formie w jakiej byli przed degradacja.

cinuaile 135

cinuaile

Użytkownik
Też zastanawiałem się nad tym meczem. Silkeborg mocne u siebie, lubi urwać punkty lepszym drużyną. Spróbuję ten mecz zagrać jakoś inaczej!

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Na dzisiaj nie widzę nic dla siebie ;)
Wieczorem powstanie na fb grupa o identycznej nazwie jak ten temat - będę wstawiał tam więcej propozycji a i nie wiem czy nie zacznę grać kilku, kilkunastu progresji równocześnie. Także jeśli ktoś zainteresowany już teraz zapraszam ;)
Na szybko zerknąłem co na weekend się szykuje i myślę, że zrobimy trochę ✅✅✅
edit : GRUPA JUŻ JEST &quot;Progresywny dubel BTTS by DESTRO-THAI&quot;
- 2 duble z typami na pokładzie

Do góry Bottom