Później jeszcze podawaj te typy.. Bo 10 min przed meczem to za dużo, nie wiem po co je tutaj podajesz skoro nikt z nich nie skorzysta bo dodasz pare minut przed meczem i w tym momencie moja progresja poszła w piach.
Gdybyście poświęcili 2 minuty żeby przeczytać moje posty wstecz to znaleźlibyście odpowiedzi na swoje dywagacje, ale niee... Lepiej ponarzekać i pytać setny raz czemu to, czemu tamto....
Powiem poraz kolejny, może do kogoś w końcu dotrze. Typy wybieram na podstawie tego jak ludzie typują na stronie covers.com (MLB). Wybieram 2 najmniej procentowo wybierane typy. Dlatego często podaje na ostatnią chwile, bo czasem różnica % jest mała i może sie zmienić w każdej chwili a ja chce się trzymać systemu! Amen
Progresja 2 # Poziom 2
:baseball: Cleveland Indians vs Baltimore Orioles [2.37] 7-2
Mam nadzieje dokończyć 1 progresje a drugiej narazie nie ruszam bo w piątek wyjeżdzam i nie wiem czy bede miał neta więc nie chce zaczynać żeby potem nie zostać z niezakończoną
Progresja 1 # Poziom 4 [12]
:baseball: Chicago Cubs vs Atlanta Braves [2.59] 5-1
Troche zaspałem i teraz patrze że to co miałem grać na pierwszą progresje już się kończy ale to chyba dobrze bo by raczej nie weszło także jutro dopiero kolejny poziom. A na drugą progresje...
Progresja 2 # Poziom 2 [18]
:baseball: Arizona Diamondbacks vs Cincinnati Reds [2.25] 7-1
Witam, dawno nic nie wrzucałem, ale trochę mi przyszła ochota znów sie pobawić więc na luzie coś pogram ????
Progresja mi chyba najlepiej siedzi, także na razie tego się będę trzymał. Bez konkretnych celów, bez spiny, gram for fun ????
Na początek coś z nieprzewidywalnego MLB:
:baseball: STL Cardinals - CHI Cubs over 7[2.03] 4-3 zwrot Stawka: 1j