>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja: System równoległych zwycięstw: Real & Barcelona

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nie chcę tutaj nic zarzucać temu systemowi ale ma parę wad:
Po 1, nie wszystkie kluby grają tyle samo (puchary).
No ok rozumiem że Primera Division dla Realu to teraz priorytet bo nic innego im nie zostało (LM - out, Puchar Espańi - out)
Lecz wyobraźcie sobie coś takiego (albo postawcie w sytuacji Pepe Guardioli)
Facet gra o każdy punkt w lidze i jeszcze LM to naturalnym faktem jest że będzie starał się na CampNou grać minimalnie rezerwowym składem (oszczędzać Messiego, Ibrę, Iniestę lub Xaviego).
Filip_r2 kiedyś wykorzystał takie coś i zagrał i to grubo mecz Brema-Kaiserslautern na 2 (7,8:! ???? bo Brema oszczędzała się przed LM (chyba półfinałem) i co....... 1-3 Kaisersy wygrały.
A co do handi to już się nie wypowiadam ;) - niech gość ma mieć w sobotę mecz ligowy (np Barcelona-Gijon) a w środę finał LM, no to cammon Barca wystawi 2 skład i magiczny kurs 1,15 może zawalić a o handicap 2-0 to może być ciężko.
Nie wiem ja kiedyś też próbowałem tak grać, ale skutkuje to w postaci takich drużyn które odpadły i ostatnią deską honoru jest wygranie ligi (Ajax &amp; PSV) i daleko się na tym nie zajedzie, bo na bank przyjdzie słabszy dzień i peffunia nie wejdzie tak i$$$i ;)
(Przypomnę tylko [to nie napinka :!:] rok temu Barca grała jak z nut i wygrała wszystko, po odpadnięciu Realu M. z LM (rok temu) grali tak że wygrywali wszystko chyba 16 meczy z rzędu wygranych szli łeb w łeb z Barcą, przyszedł pamiętny dzień i upokorzenie 2-6 na Santiago i co zrobił Real....... olewał kolejne mecze i dziwne kursy wchodziły a wszystko przez to że mieli gigantyczną przewagę nad 3 wówczas Sevillą)

Lepszym rozwiązaniem wg mnie jest system &quot;15&quot; ako 2.0 ;)

Pozdro

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Real pewnie bedzie ciągną ta ligę na zwycięstwach do końca, przy czym wiem że może im się jakaś wpadka przydarzyć ale myślę że 2 &quot;fixy&quot; maksimum, a Barca do puki bedzie się liczyła bedzie grała na całość, nawet przed ważnymi meczami, grając rezerwami to nadal może wygrywać spotkania, zresztą ławka Katalończyków wydaje się być bardzo silna, ale co tu mówić o rezerwach jak nadal Zlatan i Messi śmigają w pierwszym składzie;)

a w środę finał LM
w tym roku finał w sobotę to będą mieli tydzień przerwy;):grin:

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Gran Derby w obecnej sytuacji chyba trzeba na tydzień przerwać system;) jednakże to jest progresja więc można próbować coś grać, ale to już każdy według własnego mniemania :cool:

Do góry Bottom