>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja- remis

V 256

vernix

Użytkownik
18 poziomów to trochę za mało jak na polowanie na remis; jest to ledwie połowa sezonu. Do tego dochodzi mizerny zysk (o ile będzie) w porównaniu do wkładu.

aerts 78

aerts

Użytkownik
To co polecacie zamiast progresji na remis? ako 2,3? czy moze progresja na remis ale nie grajac na 1 druzyne tylko wybierac co runde inna?

trutana 211

trutana

Użytkownik
lepiej graj single na remisy załóżmy 3 spotkania dziennie - ja niemiałbym cierpliwosci czekać cały tydzien na jedno spotkanie

aerts 78

aerts

Użytkownik
Ale z tych 3 meczy trzeba trafic przynajmniej 1 żeby wyjśc na swoje, bo przecież kurs to najczęściej w granicach 3.0zł, a to chyba nie jest takie proste?

N 7

norek22

Użytkownik
Progresja jest dobra pod warunkiem duzego wkladu, od kilku miesiecy mam na oku pozyczke mieszkam w szwecji pracuje legalnie od 2lat brakuje mi kilku miesiecy do otrzymania takowej 200tys. KR = 80tys PLN
rozpisalem 18poziomow ktore kosztuja 40tys PLN
jedyna dla mnie wada jest czas
Witaj.
Wadą, choć raczej przeszkoda byłaby tutaj właściwym słowem, jest nie tyle czas, co brak doświadczenia i elementarnej wiedzy.
Jeśli chcesz, pomogę w miarę swoich możliwości.
Progresją remisową można wyciągać bardzo ładne sumki ale trzeba wiedzieć jak.
To, na czym opierasz swoje założenia, już dawno temu okazało się gwoździem do trumny wielu podobnie jak Ty myślących.
Nie powielaj błędów poprzedników, nie idź drogą stereotypów.
Jeśli się obrazisz za moje brutalne słowa - trudno.
Jeśli zrozumiesz, że chcę pomóc - siądziemy przy wirtualnym piwie i wspólnie opracujemy strategię, abyś posiadaną kasę pomnożył, a nie stracił.
Wtedy nie tylko piwo, ale cały kosz alkoholi wszelakich i to w wydaniu realnym prześlesz mi przez Bałtyk.
Ale to za jakieś pół roku najwcześniej....

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do góry Bottom