>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja problem z kasa

L 0

lukelvf

Użytkownik
Chcialbym zaczac grac tym slawnym systemem(progresja ???? )ale niestety nie mam kasy, wiem ze trzeba byc przygotowanym na dlugie serie bez remisow.Jesli jakas druzyna z srodkowej tabeli od dluzszego czasu nie miala remisu to czy warto grac na nia na remis w nastepnych spotkaniach,ale podkreslam ze kasy starczy mi tylko na 7 etapow w tym pierwszy etap za 0.50 zl
Ostatni etap bedzie wiec wynosil 32 zl .Nie wiem czy to dobry pomysl, prosze o jakies porady itp.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jeżeli nie spodziewasz się zbyt wielkich zysków możesz spróbować zegrać progresją. Zaczynając od 0,5 zł nie osiągniesz jednak zbyt dużego zysku ;/
Co do drużyny to jeżeli od dłuższego czasu nie miała remisu, to możesz również spróbować zagrać ne tę drużynę.

Jednak gdybym był na twoim miejscu to nie rozpoczynałbym progresji. Polecił bym ci system 2,0 z zabezpieczeniem.

L 0

lukelvf

Użytkownik
Postanowilem zaczac grac progresja na remis.Moja druzyna to Manchester City.Nie zremisowala juz od 15 meczy.Mam nadzieje ze przed koncem ligi padnie jakis remis z udzialem tych druzyn ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Postanowilem zaczac grac progresja na remis.Moja druzyna to Manchester City.Nie zremisowala juz od 15 meczy.Mam nadzieje ze przed koncem ligi padnie jakis remis z udzialem tych druzyn ????
Nieweim czy to dobre wyjscie a co bedzie jak nie padnie...stracisz tylko kase i nic nie wygrasz .Przemysl to.. :wink:

L 0

lukelvf

Użytkownik
hmm .. do konca sezonu zostalo jeszcze chyba 4 mecze.To nie jest duzy wklad.Ale jesli macie jakies inne propozycje na jaka druzyne grac to piszcie tutaj.Z gory dzieki.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
z doswiadczenia wiem ze duzo remisow pada w 2 lidze szwajcarskiej, francuskiej i troche tez we wloskiej wiec moze tam sprobuj grac remisy...

Do góry Bottom