korposzczurek
Użytkownik
Zgadzam sie z toba ze konsekwencja w dzialaniu to duzy krok w kierunku sukcesuprogresja jest dobra jak sie czlowiek stosuje do okreslonych wczesniej na samym poczatku zalozen a nie kombinuje w czasie gry rozne pierdoly.
osobiscie sam gram stala stawka a przede wszystkim tez progresja na staly zysk a wyglada to tak:
-budzet na gre - 1000 zl
- kurs ako 18 laczony z kilku zakladow dajacych w sumie ten kurs, mozna tez 11 razy z rzedu trafic kurs 1.3 , albo wieksze kursy np 3x3x2 i tez wyjdzie kurs 18
- staly zysk dla mnie wynosi 225 zl, od poczatku listopada jak zaczalem grac wygralem 13 razy co dalo mi zarobic okolo 3 tys zl. a obecnie koncze 14 progresje tylko musze trafic kurs okolo 1.5 dzis i znow zamkne progresje.
-maksymalny poziom na ktorym trafilem to 14 , a mam kapital na 30 poziomow tak jak wyzje napisane ze kapital mam 1000 zl. wszystko co ugram powyzej tej kwoty wyplacam co jakis czas.
no i ogolnie moge stwierdzic ze cierpliwosc+troche szczescia+odpowiednie stawkowanie i trzyamnie sie zasad gry=SUKCES
Natomiast odnosnie metody okres miesiaca testow to zdecydowanie za malo po roku grania mysle mozesz okreslic czy to jest to ????