bet365kolego a mozesz podac u jakiego buka zawierasz te zakłady na parzysta badz nieparzysta liczbe bramek...?
Znakiem STOP oznaczam progi,które nie zostały zagrane gdyż trafienie nastąpiło na którymś z poprzednich poziomów. Chciałem, aby każdy mógł sam sobie zanalizować poszczególne dni. Myślałem nad usuwaniem zbędnych progów, ale wtedy całość wyglądałaby nieprzejrzyście (wychodziłoby na to, że trafiam zawsze na ostatnim zaplanowanym poziomie). Powinienem wyjaśnić wcześniej tą kwestię.Pytanko odnosnie oznakowania.STOP oznacza...?Probuje podliczyc ostatnie Twoje typowanie z 10.02 z zyskiem +4,92j i nie moge sie doliczyc.Moze pytanie banalne ale czy moglbys to wyjasnic.Dziekuje
Częściowo masz rację,ale nie do końca. Ryzyko nie jest tak niskie jak Ci się wydaje, a pieniądze wcale nie takie małe. Ja akurat operuję euro więc jak zauważyłeś 2 dni temu na V poziomie zaczęło się już robić gorąco. Gdyby doszło co do czego na VI musiałbym zainwestować prawie 500 euro co w sumie daje ok 1000 na całą progresje. Mam spore doświadczenie w takiej grze i uwierz mi, że jedna wpadka miesięcznie powoduje, że zysk spada do minimalnego lub wychodzisz na zero. Przy drugiej robią się już tyły. Polecam pobawić się samemu w taką grę,a sam zobaczysz że czarna seria nawet przy właściwej ocenie możliwości drużyn nie jest znowu taka niespotykana. Jest po czasie wręcz nieunikniona. W końcu piłka okrągła, a bramki dwie... Pozdrawiampomysl trafiony. sam dzisiaj nim znalazlem troj temat przegdalem statystyki roznych druzyn na bet-at-home. powyzej ponizej 2.5 rozklada sie czesto 50 na 50 przy srednich stawkach 1.8. gra tylko progresja ale za wieksze pieniadze niz ty.ten system to typowa 2-droga wiec szanse duze szczegolnie ze tu 2 druzyny graj dla ciebie przeciwko bukowi lol.
ja osobiscie wybieralbym do gry tylko bramkostrzelne druzyny z duza sila ofensywna i gral za wieksze pieniazki zdecydowanie. ale twoj sposob jest super bo przynosi zysk przy niskim ryzyku.