>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

progresja over 0.5 inaczej.

dani88 30

dani88

Użytkownik
slaby system jak dla mnie, zysk jest smieszny w stosunku do ryzyka
Po to to forum jest aby wymieniać poglądy i różne kombinacje,systemy itp...
Aby uniknąć wyniku 0-0 nie lepiej się tylko skupić na pierwszej połowie over 0,5?
Jak się wtopi w 1 połowie to gra się poprostu inny mecz aby odrobić i wyjść na plus.

acetate 474

acetate

Użytkownik
dlatego ja wyrazam moje zdanie na temat tego systemu ;-)
wg mnie ryzyko trafienia 2,5 połówek z wynikiem 0:0 jest na tyle realne, ze nawet jesli bysmy grosz do grosza ustukali te 230 zl z ostatniego progu z wieelu meczy, w koncu trafimy na mine, kasa przepadnie i dobrze bedzie, jesli wyjdziemy &quot;tylko&quot; na zero, a nie na minus.

acetate 474

acetate

Użytkownik
owszem, jestes na plus ale zobacz jak niewiele. Naprawde odradzam, gdyz zbyt wolno rosna zyski, a zbyt latwo mozna je stracic jedną miną, ktora kiedys nadejdzie. Jak zrobisz/zrobia ci, ktorzy graja tym systemem - Wasza sprawa ;-)
Ja sobie poczytam juz tylko.

V 31

vector77

Użytkownik
to juz lepiej obstawiac na over 0,5 w polowie 1 polowy. kurs wtedy 2 najczesciej .

mozna rowniez rozbic stawke na granie na 3 czesci i obstawiac 3 razy podczas polowy. lapiemy wtedy wyzsze kursy i automatycznie mamy wiekszy zysk po udanej akcji.

acetate 474

acetate

Użytkownik
A kto powiedział ,żeby grać za 1j ?
Zapewniam Cię ,że łatwiej jest trafić bramkę po kursie 1.4 niż mecz grany przez &quot;pewniaka&quot;
Jesli zwiekszasz stawke, zobacz jak strasznie rosna kolejne stopnie progresji. Zysk nadal nie jest na tyle wartosciowy, aby ryzykowac takie sumy. To, ze sie zmieni stawkowanie, nie oznacza, iz zmieni to progresje, w ktorej nastepne poziomy rosna strasznie szybko.

D 77

dalik

Użytkownik
Próbujmy:
18:00 LASK Linz - Spitall
18:00 Sp. Moscow - Olympiakos
19:15 FC Porto - Evian TG
over 0,5 na 1 połowę spotkania.
proponuję odczekać z 10-15 min.
Jak padnie bramka w tych 15 - odpuszczamy sobie dane spotkanie

V 31

vector77

Użytkownik
mozna jeszcze inaczej grac. po pierwszej bezbramkowej polowie gramy wysoki kurs na under 0,5. kursik taki to najczesciej 3. ja wylapalem dzisiaj 4.3 rowniez.
czekamy co sie dzieje i gramy greena lub czekamy do konca majac nadzieje na 0-0.

D 77

dalik

Użytkownik
Próbujmy:

18:00 LASK Linz - Spitall - obstawione w 12 min 1,44 , bramka w 27 min ✅
18:00 Sp. Moscow - Olympiakos - obstawione w 12 min 1,50 ⛔
19:15 FC Porto - Evian TG - obstawione w 5 minucie 1.40

over 0,5 na 1 połowę spotkania.
proponuję odczekać z 10-15 min.
Jak padnie bramka w tych 15 - odpuszczamy sobie dane spotkanie
wkład = ⛔ 15
wygrana = ✅ 7,22
na czysto = ⛔ 7,78

A to oznacza dla mnie rezygnację na tą chwilę z tego sposobu gry.
Dziękuję za uwagę

bellerofont 2

bellerofont

Użytkownik
Witam Dalik

System nie jest zły...zniecheciles sie od razu na poczatku, warto to przetestowac ale na dluzszą metę. Wczoraj zagralem ta metoda i w godzinach 18-23 wyszedlem 120 PLN na czysto ???? idąc twoja koncepcja myslenia juz powinienem skakac z radosci bo zarobilem 24 PLN/godz. :browar565: wiadomo ze beda lepsze i gorsze dni,jak to w bukmacherce.
pozdro... i wiecej silnej woli a takze cierpliwosci!

Do góry Bottom