>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na Tennis ;]

P 0

plbartek89

Użytkownik
Probowal grac ktos progresja w Tennisie ???

Mam na mysli :

Np leci mecz a - b

Obieramy sobie np tenisiste a i stawiamy ze gema w ktory serwuje (czyli co 2-go)
ze wygra np do 30 ;]

Mysle ze pomysl dobry i szybka kaska do trafic wynik wcale nie jest tak ciezko a kursy sa swietne :]

okolowski 0

okolowski

Użytkownik
Ja mam pytanie odniosnie kursow. Mniej wiecej jakich kursow mozna sie spodziewac grajac tym systemem. Bo jak dobrze pamietam to grajac progresja przy pilce noznej (stawiajac na remis) to zeby cos wygrac to AKO musialo byc cos kolo 3 pln-ów, aby osiagnac zyski. A jak to wyglada tutaj?

Pozdrawiam.

G 46

ghs

Użytkownik
Myślę, że pomysł fatalny i doprowadzi do bankructwa, gdyż nie jest poparty analizą prawdopodobieństwa zdarzenia, a bez tego każda progresja kończy się tragicznie.

sparta 309

sparta

Użytkownik
w meczu wawrinka - chela na bah kursy na wygrana serwującego do 30 były 3.75 w bwin 4.

Co do progresji nie jest to najlepszy pomysł bo np. jesli gra dwoch obdarzonych dobrym serwisem do może często nie padać taki wynik.

w jednym meczu nie pamietam kto tam gral na US Open to 64% gemow konczylo sie do 15 lub 0

Trzeba jednak przygotować do tego systemu sporo gotowki bo zaczynając od małych stawek można jednak szybko nie trafić wyniku tego chociaż w meczu zdarzyć się raczej napewno zdarzy.

Pozdrawiam

R 8

rammzes

Użytkownik
Progresja marniutka. Takie mecze nieczesto sie trafiaja. Stawki wysokie, nie da sie ukryc, ale progrejsa, jak juz mowilem, marna.
Co do progresji nie jest to najlepszy pomysł bo np. jesli gra dwoch obdarzonych dobrym serwisem do może często nie padać taki wynik.
Zgadzam sie tutaj. Np. Nadal: serwis potezny, w poczatkujacej fazie jakiegos szlemu taka progresja przynioslaby ogromne straty.
Wydaje mi sie ze na takiej progresji mozna grac w malych szlemach, gdzie nie graja zadne znane nazwiska.

Do góry Bottom