rokaszn
Użytkownik
Korzystając z majówki potestowałem system za drobne. Budżet wyjściowy 50 zł, zagrałem 32 mecze (nolife...) w 24 h i obecny budżet to 72 zł. Jak widać zyski są niewielkie, ale co mnie bardzo zdumiało to fakt, że nie było meczu na którym bym stracił więcej niż kilka groszy. Nieraz było tak, że stawiałem np. "Under 10,5" w 20 minucie (za 1 zł) i w 60 min. zamykałem zakład np. za 1,50 zł (bo nie chciało mi się już czekać), bo w meczu były np. dopiero 4 rogale. Myślę, że fakt że nie umoczyłem właściwie ani grosza to trochę fuks, bo przecież może zdarzyć się mecz w którym szybko nabijają rożne i trzeba podwajać stawki dla kolejnych linii, a poprzednich nie będzie możliwości zamknąć. Jak łatwo policzyć startując z 50 zł wystarczyło by mi na skromne 5 progów (1, 2, 4, 8, 16). Obecnie już na 6. Może spróbuję zagrać za większy hajs, żeby zyski szybciej rosły. Generalnie niezdarne były początki z tym systemem, a nie chciałem pytać co chwilę na forum o błahostki, ale jest coraz sprawniej.
Moim zdaniem wielkim plusem systemu jest baaardzo bogata oferta na rynek "rożnych". Na oko to zdecydowana większość lig (nie mówię o 3 lidze czeskiej, czy tam tajskiej lidze kobiecej) ma oferty na rożne i można przebierać do woli.
Moim zdaniem wielkim plusem systemu jest baaardzo bogata oferta na rynek "rożnych". Na oko to zdecydowana większość lig (nie mówię o 3 lidze czeskiej, czy tam tajskiej lidze kobiecej) ma oferty na rożne i można przebierać do woli.