D
12
denilson1982
Użytkownik
Ale to nie jest temat do takiej dyskusji.
Temat ciekawy ale spojrz np po ilu kolejkach Augsburg zremisowal [do usunięcia]Nie dawno zacząłem grać progresją na remisy.
Paradoks hazardzisty (ang. gambler's fallacy) zwany również złudzeniem gracza, złudzeniem Aleksego Iwanowicza i złudzeniem Monte Carlo – błąd poznawczy i błąd logiczny polegający na traktowaniu niezależnych od siebie zdarzeń losowych jako zdarzeń zależnych. W szczególności jest to myślenie, że zdarzenie będące przedłużeniem jakiejś bardzo nieprawdopodobnej serii jest mniej prawdopodobne, niż zdarzenie przerywające tę serię.Witam,
Nie dawno zacząłem grać progresją na remisy. Po 3 udanych progresjach przyszła czarna seria o nazwie Ternana. Widzę, że też grasz na nich. Progresje mam na 8 poziomie i mocny dylemat czy stawiać kolejny mecz za 1200zl z Bologna która wydaje się murowanym faworytem.. Jednak Ternana jako jedyna drużyna w serie B nie zremisowała od 10 spotkań i wkońcu chyba musi zremisować. Kapitał już mi sie mocno kurczy i nie wiem czy nie zagrać tylko na odzyskanie kapitału.. Co Ty myślisz o tej sytuacji Ternany? Z góry przepraszam za zawracanie głowy ale świeży jestem i chce poradzić sie kogoś kto już coś sie na tym zna ???? Pozdro!
wysłałem Ci PWWitam,
Nie dawno zacząłem grać progresją na remisy. Po 3 udanych progresjach przyszła czarna seria o nazwie Ternana. Widzę, że też grasz na nich. Progresje mam na 8 poziomie i mocny dylemat czy stawiać kolejny mecz za 1200zl z Bologna która wydaje się murowanym faworytem.. Jednak Ternana jako jedyna drużyna w serie B nie zremisowała od 10 spotkań i wkońcu chyba musi zremisować. Kapitał już mi sie mocno kurczy i nie wiem czy nie zagrać tylko na odzyskanie kapitału.. Co Ty myślisz o tej sytuacji Ternany? Z góry przepraszam za zawracanie głowy ale świeży jestem i chce poradzić sie kogoś kto już coś sie na tym zna ???? Pozdro!
Limity nie są żadnym ograniczeniem jest cała masa buków w których grać można, rozbijać stawki, kombinowaćprogresja w ciemno jest dobra dla kogoś o nieograniczonym portfelu, ale nawet ktoś taki jest ograniczony limitami, czy to w kasynie, czy na buku. Oprócz grania progresją ważne jest dobre typowanie, natomiast przy graniu na remisy wydaje mi się, że typowanie i przewidywanie wyniku meczu schodzi na drugi plan . Daj znać, jak tam dalej pograłeś